Skip to content

Mandinga – Cheap Thrills feat. Tito Nieves (cover Sia)

  • envelope icon

Dupa ce a cucerit publicul si a intrat in atentia marilor producatori ai genului muzical, trupa Mandinga revine cu o colaborare de proportii uriase. Tito Nieves, numit si Pavarotti de la Salsa, o legenda pe care Puerto Rico a oferit-o muzicii latino, si-a dorit un cover marca Mandinga.

Asa a aparut Una Noche Más, versiunea salsa a piesei Cheap Thrills. Piesa a fost produsa de Omar Secada (Piano Beats), Alexander Himely Benavides (El Niño, MANDINGA) si Jay Lugo.

Aceasta colaborare a fost o mare placere si totodata o reala provocare pentru mine. E prima data cand interpretez o astfel de piesa, mereu am cantat doar salsa pura., declara Tito Nieves.

Genul acesta muzical vine din tara mea. Ma simt dator sa fac cunoscut acest stil si sa-l imbunatatesc. Alaturi de Omar ma consider un promotor al muzicii salsa moderne. Intamplarea frumoasa a facut ca Bárbara sa se potriveasca excelent cu acest proiect. Practic, ea a maximizat potentialul nostru creativ.”, adauga Alexander Himely Benavides.

Tatal meu este cubanez, asa ca am crescut ascultand salsa. Acest gen va fi mereu in inima mea ca ceva special. Ritmurile exotice aduc fericire celor ce le simt. Cum sa nu promovez asa ceva?, spune Bárbara Isasi (Mandinga).

Omar Secada se declara mandru sa realizeze astfel de productii alaturi de Niño. “Una Noche más” este al doilea single de pe viitorul album al lui Jay Lugo, producator de salsa ce colaboreaza cu nume importante din industrie. Piesa a intrat deja in playlist-urile celor mai bune radiouri din Puerto Rico si Florida.

Va place versiunea salsa a hitului Sia?

  • envelope icon

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *