Skip to content

Mandinga feat Fly Project – Hello (poze filmari videoclip)

Mandinga si Fly Project au filmat azi-noapte un videoclip inedit in studiourile Buftea. Hello ne aduce un salut oficial al armatei Fly Project si scene sexy.

 2014 este anul colaborarilor surpriza iar featuring-ul dintre Mandinga si Fly Project este numai una dintre ele. Videoclipul \’Hello a fost filmat ieri la studiourile din Buftea in regia lui Alex Ceausu si ne aduce o armata intreaga pregatita de baietii de la Fly pentru o petrecere nebuna cu striptease, dans la bara si multe femei in uniforma.

Cea mai sexy scena surprinsa de colegul Valentin Sturzu in fotografiile de making of este, cu siguranta, cea de mai jos in care o dansatoare la bara este incurajata de pe margine de o armata de barbati insetati.

Baietii de la Fly Project au mai filmat recent un videoclip cu Boier Bibescu pentru HOP care s-ar putea sa prinde bine de Pasti.

Mai jos este o galerie foto consistenta cu poze de la filmarile Mandinga cu Fly Project – Hello! Vom reveni cu detalii in curand!

Citește în continuare

Muneer - Chura Liya (piesa noua)

Muneer, semifinalistul Loredanei din sezonul 3 al emisiunii concurs Vocea Romaniei, lanseaza piesa “Chura Liya”, primul single din cariera sa. Chura Liya” este produsa si compusa de Boier Bibescu, Muneer,…

Citeste mai mult