Skip to content

Mandinga feat Muneer – Bling (videoclip)

Mandinga au lansat clipul pentru cel mai nou single al lor, o colaborare cu Muneer. Videoclipul pentru Bling nu se dezice deloc de titlul piesei si avem multe lucruri care sa ne ia ochii, de la o pisica din rasa Sfinx, la mult bling-bling si o Elena foarte sexy.

Regia videoclipului este semnata de Alex Ceausu, care ne ofera o multime de bling – un Cadillac de colectie, bicicleta custom made, sampanie si personaje care ne duc cu gandul la street bling.

Urmariti mai jos.

Chiar daca de multe ori lucrurile sclipitoare tind sa ne fure privirea si mintea, in final tot dragostea invinge. Este mesajul pe care vrem sa-l transmitem prin piesa Bling, o coproductie Happiness Production-Cat Music, cu versurile si muzica semnate de El Proyecto, spune Elena.

Mandinga au venit la inceputul anului cu o piesa funny, care sa ne induca buna dispozitie – The Mac Mac Song– ocazie cu care au lansat si propriul lor label, Happiness Production. La finalul lui 2012 veneau cu single-ul Sufletul Zambea, material de promova albumul Club de Mandinga, acelasi pe care se afla si piesa cu care ne-au reprezentat la Eurovision, Zaleilah.

Va place Bling? Credeti ca videoclipul va ajuta la difuzarea piesei pe posturile tv muzicale?

Citește în continuare