Skip to content

Mandinga – La Vita E Bella (single nou)

Mandinga vin cu un nou single in limba romana, La Vita E Bella. E primul single in limba materna lansat de trupa in sase ani si se anunta a fi hit, fiind produs de HaHaHa Production, Happiness Production si Cat Music.

Muzica si versurile sunt semnate de Smiley si Serban Cazan, iar in curand La Vita E Bella va beneficia si de un clip, regizat de Iulian Moga.

Haideti sa ascultam mai departe.

 

Ne doream o piesa in limba romana, asa ca suntem foarte incantati de lansarea acestui single. E o piesa tonica, cu un vibe foarte bun, un ritm care te ridica de pe scaun, un mesaj pozitiv… ne place foooarte tare. Viata e frumoasa, trebuie sa invatam sa traim in prezent si sa ne bucuram de fiecare clipa! , a declarat Elena Ionescu, solista Mandinga.

Cel mai recent single semnat de Mandinga a fost Bling, un clip si o piesa despre lucrurile stralucitoare care ne pot lua ochii si mintea, insa la final tot dragostea invinge. Mandinga au crescut foarte mult in popularitate dupa prezenta la Eurovision, cand ne-au reprezentat cu piesa Zaleilah, track care le-a adus apoi numeroase concerte. 

Va place noul single Mandinga? Suna bine o piesa a lor in limba romana?

Citește în continuare