Skip to content

Mandinga @ Montreux Jazz Festival

 In luna iulie Mandinga le-a pregatit o mega surpriza fanilor sai : este prima trupa romaneasca invitata sa concerteze la Montreux Jazz Festival, cel mai mare festival de jazz din Europa.

Trupa va sustine doua recitaluri in cadrul festivalului, in data de 14  si 15 iulie 2013.

Printre artistii care si-au confirmat prezenta anul acesta se numara nume cu greutate ale scenei internationale, printre care  Leonard Cohen , Wyclef Jean & Refugee Camp , Prince, Sting, Diana Krall sau Joe Cocker.

Prezenta la Montreux Jazz Festival este un pas foarte important pentru noi si suntem onorati sa cantam pe aceeasi scena cu niste legende ale muzicii internationale asa cum sunt Prince, Sting sau Leonard Cohen. Mandinga  reuseste sa demonstreze ca este o trupa  versatila, o trupa care iubeste sa faca muzica buna si sa fie mereu alaturi de fani“, a declarat Elena Ionescu, solista trupei.                 

Prin proiectul « Mandinga Latin Jazz » trupa  este implicata în organizarea mai multor evenimente de jazz si in Romania,  în susţinerea tinerilor artişti prin propria platforma muzicala  “JAZZ!avem”.

Mandinga a mai cântat alături de mari trupe : Buena Vista Social Club,  Bamboleo, Arturo Sandoval,  Manolito Simone, Mercado Negro, unii dintre cei mai cunoscuti artisti latin jazz si salsa din lume.
 
 
Mandinga Latin Jazz :
http://www.youtube.com/watch?v=l3MThipwd_k
 
Contact:
[email protected]
www.facebook.com/MandingaOfficial
www.mandinga.ro 

Citește în continuare