Skip to content

Mandinga – Sufletul zambea (single nou)

Dupa ce au facut senzatie la Eurovision cu Zaleilah, Mandinga a pregatit un nou single extras de pe albumul Club de Mandinga. Piesa este in limba romana si se numeste Sufletul zambea.

Piesa urmareste o dragoste imposibila in care jocurile din cuplu nu au un happy end. „Ştii ca dupa soare vin ploi. Nici noi n-am scapat” este cheia care deschide povestea imaginata de cei sapte muzicieni care compun grupul Mandinga.

“Dragostea este frumoasa. Uneori plina de soare, alteori purtata din furtuna in furtuna. Asa sunt si versurile pentru «Sufletul zambea». Precum viata. Dragostea nu este perfecta, dar unde exista iubire sunt sigura ca orice cuplu poate gasi solutii sa readuca soarele.”, spune solista Mandinga, Elena Ionescu.

“Sufletul zambea” are melodia compusa de Alexandru Burcea, Alex după cum ii spun fanii Mandinga. “Este o piesa sensibila iar muzica vine sacompleteze starea pe care o transmit versurile. Nu este neaparat o piesa trista, desi vorbeste de amintiri si momente in care pare ca nu stim sa iubim, spune Alex.

Toamna asta, trupa Mandinga a lansat un nou concept de show: Playing happiness. Pe langa asta, au avut si un single si un videoclip care nu s-a bucurat de succes prea mare – Papi Chulo.

Ce ziceti, vor reusi Mandinga sa marcheze inca un hit pentru 2013?

Citește în continuare