Skip to content

Margot Robbie si Alexander Skarsgard, staruri in Legenda lui Tarzan

Margot Robbie si Alexander Skarsgard au facut senzatie pe covorul rosu la premiera din Hollywood a filmului The Legend Of Tarzan. Cei doi protagonisti s-au imbracat la tol festiv si au defilat cu naturalete in fata camerelor.

Cel mai nou film cu Tarzan in prim plan are o distributie completata de nume foarte mari ale cinematografiei, precum Christoph Waltz, Samuel L. Jackson si Dijmon Hounsou. Acestia au luat parte si ei la premiera californiana de la TCL Chinese Theatre, fiind la randul lor imbracati asa cum se cuvine la un eveniment de acest gen. Au mai participat cantaretul Hozier, actorul Jon Voight si sportivul Magic Johnson.

Evident ca toti ochii au fost atintiti spre Margot si Alexander, acesta din urma fiind de-a dreptul savuros la conferinta de presa ce a precedat evenimentul. „Am incercat sa-l conving pe regizorul David Yates sa ma lase sa port in loc de pantaloni acea carpita pe care o are Tarzan in varianta originala. Dar felul in care e facut scenariul, cu actiunea pornind in Londra, el fiind un londonez get-beget, si pe urma ajungand in jungla, nu prea l-a convins pe David. Mi-a spus clar ca nu are nicio noima, carpita trebuie sa dispara!”

Pana sa vedem si noi care e treaba cu Tarzan modern si pantalonii lui, haideti sa vedem cum a fost le premiera!

Citește în continuare