Skip to content

Mariah Carey anunta un nou album si propriul sau label

Mariah Carey pregateste un nou album, ceea ce era oarecum de asteptat tinand cont ca nu demult a venit si cu un nou single. Cantareata in schimb, are si alte planuri, si vrea sa isi lanseze si propriul label.

Initial, zvonurile spuneau ca diva va renunta la contractul cu Epic Records, insa acum se pare ca va obtine sustinerea lor pentru noul ei label, Butterfly MC Records. Genul acesta de parteneriat nu e deloc nou, dar e o idee buna pentru artista, pentru ca asa isi poate lansa propriile albume prin intermediul acestui label, ceea ce inseamna reduceri de taxe, castiguri suplimentare si un control mult mai bun asupra muzicii pe care o ofera fanilor.

Chiar si asa Mariah Carey nu se descurca prea bine in topuri, noua ei piesa, I Don\’t, fiind clasata abia pe locul 89 in Hot 100 si pe 35 pe Hot R&B/Hip-Hop Songs, departe de succesul pe care il avea chiar si in anii 2000. Noul ei album va fi lansata in cursul acestui an, iar Mariah pare foarte decisa sa creeze noi piese.

am putting my heart and soul into making more new music. I am so thrilled for this next chapter and to continue working with, and for, everyone that I love.”

Cantareata reuseste, totusi, sa isi revina astfel dupa un final de an 2016 dezastruos, cand showul ei de la la New York a avut de suferit din cauza problemelor tehnice, iar videoul cu inregistrarea a devenit instantaneu viral. Mariah a beneficiat de un restart in cariera de cand s-a intors la Epic, cu o rezidenta la Las Vegas si un best-of care a inclus hiturile sale ajunse pe primele pozitii in clasamentele muzicale.

Ce ziceti, revine Mariah cu succes?

 

Citește în continuare