Skip to content

Mariah Carey, cel mai penibil moment live! (video)

Mariah Carey a incheiat 2016 cu cel mai prost moment din cariera ei de pana acum. Aflata la petrecerea de Anul Nou din New York, unde fusese invitata sa cante, diva a plecat de pe scena fara sa cante un singur cuvant!

 

Motivul a fost o problema tehnica, monitoarele in-ear ale cantaretei nu functionau, asa ca nu putea sa auda nimic din piesa. Rezultatul a fost penibil si cel putin dubios, pentru ca Mariah a ramas pe scena in timp ce dansatorii isi vedeau mai departe de coregrafie.

Mai tarziu, Mariah a postat pe Twitter: Shit happens. Have a happy and healthy new year everybody! Here’s to making more headlines in 2017, si cu asta a incheiat orice fel de discutie despre ceea ce s-a intamplat in Times Square, chiar daca intreaga lume acum comenteaza pe marginea subiectului, iar unii chiar spun ca si-a incheiat cariera astfel.

Cantareata a fost destul de prezenta anul acesta, a aparut in serialul Empire, a venit cu propriul sau documentar, care i-a urmarit pasii pe la concerte, si-a anulat logodna si a aparut in editia de Craciun a Carpool Karaoke, pentru ca in continuare All I Want for Christmas is You este cea mai tare piesa de Sarbatori.

Ce ziceti de acest moment diva?

Citește în continuare