Skip to content

Mariah Carey – I Don\’t feat. YG (videoclip nou)

Mariah Carey revine cu un nou videoclip si un nou single care pare dedicat unui fost pe care nu il mai iubeste – I Don\’t. In stilul clasic al divei, avem parte de un videoclip in care Mimi e senzuala si cocotata pe o masina de lux, in timp ce YG ne arata tatuajele si blingurile.

Fanii ar putea specula ca piesa e dedicata si inspirata de relatia incheiata cu milionarul James Packer si avem parte de o noua productie semanta de Jermanie Dupri si Bryan-Michael Cox. I Don\’t e fix genul de track pe care l-am astepta din partea divei si nu dezamageste nici de data aceasta, iar fanii chiar par incantati de noua ei lansare, chiar daca ii critica videoclipul.

Fanii  Mariah Carey au motive sa fie entuziasmati, pentru ca diva a anuntat ca va lansa mai multe singleuri anul acesta si, intr-un final, un album. “I’m gonna be doing singles, because it’s more fun for me to just write singles and not focus totally on doing one whole album. It seems like a lot more fun to just sit down, write a single, collaborate.”

E o revenire din partea divei care a avut un adevarat dezastru de Revelion, cand show-ul ei live s-a transformat in ceva greu de privit din cauza problemelor tehnice. Ultimul ei album a aparut in 2014, insa chiar daca nu s-a bucurat de un super succes, a fost suficient cat sa ii aduca mai apoi o rezidenta la Las Vegas si un nou material Best of care sa includa toate singleurile ajunse no. 1 si un nou track – Infinity.

Ce ziceti de noua piesa Mariah Carey?

Citește în continuare