Skip to content

Mariah Carey in duet cu Michael Buble (video)

Doi dintre oamenii cu vanzarile cele mai bune in ceea ce priveste piesele si albumele de Craciun si-au unit fortele intr-o emisiune de sarbatori. Mariah Carey si Michael Buble canta impreuna unul dintre hiturile divei – All I Want for Christmas is You.

Michael Buble a mai avut un show special de Craciun in urma cu doi ani si s-a bucurat de un super review, fiind apreciat pentru invitati dar si pentru rezultatul final al productiei care a inclus invitati ca Justin Bieber, Thalia, The Puppini Sisters sau Oscar the Grouch. 

Haideti sa ii umarim mai departe.

Zilele acestea vocea lui Mariah Carey este foarte comentata, dupa ce gurile rele au spus ca nu mai poate canta la fel de bine ca in urma cu ceva ani si chiar All I Want for Christmas ii pune ceva probleme. La unul dintre momentele in care a cantat live in fata fanilor a avut mai multe scapari si vocea a lasat-o chiar la aceasta piesa. Totusi, la aprinderea luminitelor de Craciun de la New York nu a parut sa aiba probleme. Daca e sau nu asa, ramane de vazut, ar fi pacat ca una dintre cele mai mari voci ale muzicii sa se piarda. Mariah insa nu se lasa si dupa ce a ajuns din nou in Billboard cu Beautiful, a lansat un nou single de pe urmatorul ei album – The Art of Letting Go.

Cum vi se pare duetul celor doi? Are probleme cu vocea Mariah?

Citește în continuare