Skip to content

Mariah Carey: Nu stiu cine e Jennifer Lopez! (video)

Nu e o nouatate pentru nimeni ca nu toate cantaretele din industria muzicala se plac sau se si apreciaza, iar de cand cu social media asistam la adevarate reglari de conturi. Insa Mariah Carey pare a fi regina neincoronata a unor asemenea momente dupa ce a spus din nou ca nu stie cine e Jennifer Lopez.

 

Toata povestea a inceput in urma cu aproximativ 14 ani, cand in cadrul unui interviu, Mariah Carey a spus ca ea nu stie cine este J. Lo. Momentul e cu atat mai dubios cu cat in acea perioada Jennifer Lopez se auzea peste tot, tocmai lansase albumul J.Lo care a dat super hituri ca Love Don\’t Cost a Thing, Ain\’t It Funny, I\’m Real si cariera ei ca actrita incepuse sa prinda contur.

I don\’t know her a devenit celebra, iar intr-un interviu recent, realizatoarea TV Wendy Williams a adus-o din nou in discutie, de data aceasta chiar cu Jennifer Lopez. Cantareata a trecut peste moment cu gratie, insa a facut la randul ei un comentariu despre memoria lui Mariah. (vedeti de la minutul 12:15)

Si cum nici un reporter nu poate sa rateze ocazia de a le pune pe cele doua in dificultate si de a da nastere unui nou conflict, cineva a intrebat-o pe Mariah ce parere are despre aceasta poveste. Reactia divei: priceless.

Nu e prima oara cand Mariah Carey arunca asemenea pastile, exista o multime de asemenea momente in interviuri sau alte aparitii, iar diva nu e singura. Si Rihanna, Madonna, Christina Aguilera, Etta James sau Aretha Flanklin au avut momentele lor in care s-au luat de alte cantarete , iar replicile au fost usturatoare.

Voi ce ziceti de povestea asta? Seamana a intamplari de gradinita si nu de oameni maturi si responsabili?

Citește în continuare