Skip to content

Mariah Carey, revenire spectaculoasa dupa dezastrul de Revelion

Mariah Carey a incheiat anul trecut cum nu se putea mai prost si a ajuns cel mai discutat artist al inceputului de 2017 si un adevarat generator de meme. Chiar si asa insa, a reusit sa revina spectaculos.

 

Intregul show nefericit de Revelion nu a facut altceva decat sa creasca numarul ascultarilor single-urilor divei. Prima saptamana a lunii ianuarie a inseamnat o creste de peste 250 de procente pentru track-ul We Belong Together, care a fost ascultat de 4.5 milioane de ori.

Nici restul pieselor incluse in setlistul divei nu au stat mai rau in acest clasament: Auld Lang Syne (The New Year’s Anthem) a ajuns la 1.2 milioane de ascultari, iar Emotions a ajuns la 335.000 de ascultari. Chiar si asa, steaua ei de pe Hollywoord Walk of Fame a fost vandalizata, un semn de intrebare fiind scrijelit langa numele ei, intrebarea fiind daca ea mai paote canta. Oricum, unele zvonuri dau ca sigur faptul ca dva ar urma sa lanseze un nou single in curand si sa beneficieze din tot ceea ce a fost dezastrul de Revelion.

Ce ziceti de povestea asta?

Citește în continuare