Skip to content

Mariah Carey, rezidenta in Las Vegas

Dupa ce anul trecut au aparut o serie de zvonuri despre potentialele vedete care vor avea o rezidenta in Las Vegas, se pare ca Mariah Carey a acceptat un super contract.

Daca zvnorile se confirma, diva ar putea da drumul unui intreg spectacol inainte de finalul anului 2015, ocazie cu care va aniversa si cei peste 25 de ani de cariera, asa ca momentul pentru o asemenea rezidenta e perfect. In plus, Mariah Carey nu a fost recunoscuta niciodata pentru placerea de a merge in turnee, asa ca e ocazia perfecta pentru fanii care vor sa o asculte live.

Britney Spears, printesa pop despre care se stie ca nu a excelat niciodata in ceea ce priveste performantele live, a reusit sa semneze un contract de peste 30 de milioane de dolari cu Planet Hollywood, contract care a fost recent extins datorita succesului pe care seria ei de concerte in Las Vegas l-a avut.

Mariah Carey a inceput in toamna lui 2014 un turneu prin Asia, insa reactiile la concertele acesteia au fost variate, cei mai multi din fani fie acuzand-o pe diva de playback, fie spunand ca nu mai are aceeasi voce si ca ar trebui sa ia niste lectii de canto pentru a-si intra din nou in forma. Diva a venit anul trecut cu un nou album, I Am Mariah…The Elusive Chanteuse, insa discul nu s-a bucurat de nici un fel de impact. Amanarea albumului dupa succesul inregistrat cu single-ul Beautiful, schimbarea managementului si cele cateva aparitii ale divei nu au ajutat deloc promovarea discului.

Mariah Carey nu este singura vedeta careia i-a fost propus un astfel de contract. Jennifer Lopez si Adele au fost incluse pe lista celor care ar putea avea o rezidenta in Las Vegas, fara insa ca pana acum sa se confirme ceva.

Ce ziceti, genul acesta de concerte ar fi benefice carierei divei?

 

Citește în continuare