Skip to content

Mariah Carey se apuca de produs filme

Pe langa o cariera muzicala de succes, Mariah Carey se gandeste sa mai puna ceva la CV, asa ca se apuca de produs filme. Cantareata se pare ca a semnat deja un parteneriat in acest sens.

Cei de la Hallmark au anuntat ca au ales-o pe diva sa regizeze si sa produca trei filme pentru canalul de televiziune. Evident, aceasta idee vine dupa succesul pe care l-a avut filmul difuzat de sarbatori, A Christmas Melody, in care cantareata a jucat, si care a strans 3.95 de milioane de telespectatori in fata ecranelor, fiind cel mai vizualizat program pe cablul al zilei respective.

Mariah Carey se pare ca a gasit motivatia de a lucra din nou, asa ca in primavara acestui an o vom putea vedea live in primul ei turneu in Europa dupa o pauza de 13 ani. Cantareata va ajunge cu turneul Sweet Sweet Fantasy intai in Marea Britanie, pe 15 martie, pentru ca in aprilie si mai sa cante in restul continentului. Recent, Mariah Carey a aniversat lansarea albumului ei de best-of, ocazie cu care a lansat single-ul Infinity si a avut o rezidenta la Las Vegas in care a cantat fix cele mai de succes piese ale sale.

Ce ziceti de acest nou rol al divei?

 

Citește în continuare