Skip to content

Mariah Carey si Adele, rezidenta in Las Vegas?

Mariah Carey ar putea avea canta la Ceasar’s Palace in Las Vegas, un contract oferit numai numelor mari din muzica si care aduce bani atat artistului cat si hotelului. Oferta vine dupa ce Celine Dion a anuntat ca se retrage pe termen nedefinit din promovarea muzicii sale pentru a avea grija de familia sa.

 

Astfel, diva canadiana a anulat si showurile de la Ceasar’s Palace, concerte care aduceau o multime de bani inclusiv hotelului, devenit recunoscut, de-a lungul anilor pentru spectacolele lui Cher sau Elton John. De curand pana si Britney Spears a obtinut o astfel de rezidenta la Planet Hollywood, ocazie cu care poate sa isi intalneasca fanii si sa isi promoveze muzica fara insa a pleca intr-un turneu obositor prin lume.

Daca va spune da, Mariah Carey va primi 750 de mii de dolari pentru doar doua concerte, iar daca ne uitam pe tarifele vedetelor, e chiar o suma decenta. Cei care se ocupa de book-uirea vedetelor pentru aceste showuri deja o iau in considerare pe Adele, dar si starurile country Blake Shelton si Miranda Lambert sau iconicul Prince.

La inceputul lunii august, Celine Dion a facut un anunt surprinzator pentru fanii sai, anuntand ca isi intrerupe concertele de la Colosseum pe o perioada nedefinita si anuleaza si turneul programat in Asia in aceasta toamna pentru a avea grija de ea si de familia ei:

I want to devote every ounce of my strength and energy to my husband’s healing, and to do so, it’s important for me to dedicate this time to him and to our children. I also want to apologize to all my fans everywhere, for inconveniencing them, and I thank them so much for their love and support.

Mariah Carey a anunta intre timp un turneu prin Asia si, in teorie, ar putea sa il transforme intr-un turneu mondial de promovare al albumului cu numarul 14 din cariera, Me. I Am Mariah…The Elusive Chanteuse, tinand cont ca nu a mai ajuns in Europa de aproape 10 ani.

Cum vi se pare ideea unor asemenea showuri? 

Citește în continuare