Skip to content

Mariah Carey @ The Today Show (video)

Mariah Carey a invitat gazdele emisiunii The Today Show pentru a ne arata cum se pregateste de sarbatori. Cantareata a vorbit putin si despre cum si-a petrecut sarbatorile cand era mica, dar si cum se descurca in viata de familie.

All I Want For Christmas Is You este unul dintre trackurile ce se tot aud in aceasta perioada, iar Mariah are succes cu acest single si la 20 de ani de la lansarea oficiala a piesei. Mai jos aflati si cum a luat nastere unul dintre cele mai mari hituri de Craciun.

Visit NBCNews.com for breaking news, world news, and news about the economy

Mariah Carey ne-a promis un nou album pentru acest an, The Art of Letting Go, dar cu putina vreme inainte de aparitia acestuia cantareata a anuntat ca amana lansarea pentru ca mai doreste sa lucreze la el. Primulk single, Beautiful, un featuring cu Miguel, a prins foarte bine si a fost foarte apreciat. Al doilea, The Art of Letting Go nu a primit aceleasi reactii si nici nu s-a bucurat de acelasi succes in topuri. In schimb, Mariah a facut show si ne-a aratat ca e o adevarata diva la aprinderea luminitelor de Craciun.

Cum vi se pare Mariah dupa acest interviu? Va vine sa credeti ca piesa ei e inca un hit?

Citește în continuare