Skip to content

Mariah Carey va juca in Empire!

Mariah Carey mai bifeaza un rol intr-un film dupa ce a fost cooptata sa joace in serialul Empire. Povestea familiei Lyon a reusit sa stranga audiente impresionante in primul sezon, insa in al doilea a mai scazut in preferintele publicului, asa ca infuzia de vedete era necesara.

Chiar si asa, serialul celor de la FOX nu a fost lipsit de aparitiile unor vedete din lumea muzicala. In plus, Empire s-a descurcat atat de bine in primul sezon incat coloana sonora a reusit sa o intreaca in topuri pe nimeni alta decat Madonna, blocandu-i debutul pe prima pozitie in Billboard 200.

In noua serie, se pare ca Mariah Carey va juca rolul unui mentor, iar personajul Kitty pe care il va intrepreta nu va fi deloc departe de ceea ce diva e in viata reala. In plus, in sezonul al treilea, vor mai aparea in show Kid Cudi, Taye Diggs, Sierra McClain, French Montana si Birdman. Mariah Carey mai filmeaza si un reality tv – Mariah’s World, iar fanii care vor dori sa o vada vor trebui sa mai astepte pana pe 4 decembrie sa isi dea seama cum arata lumea divei in spatele scenei.

Ce ziceti, vi se pare o idee buna prezenta ei in show?

Citește în continuare