Skip to content

Mariza, diva muzicii fado, concerteaza pe 8 martie la Sala Palatului

Diva muzicii fado, MARIZA, va canta din nou pentru fanii sai din Romania intr-un spectacol special de Ziua Internationala a Femeii, la Sala Palatului din Capitala. Concertul face parte din cadrul turneului mondial care marcheaza aniversarea a 20 de ani de cariera.

MARIZA s-a transformat dintr-un fenomen local, cunoscut doar unui mic cerc de admiratori din Lisabona, intr-una dintre cele mai apreciate si vandute vedete ale circuitului muzical international, fiind supranumita „Zeita muzicii fado”.

In concertul de la Sala Palatului, MARIZA va combina poezia muzicii folk din Portugalia, cadentele arabe cu usoare inflexiuni africane, jazz-ul, sonoritatile gospel, inclusiv blues-ul, in acompaniamentul orchestrei sale, instrumentisti extrem de valorosi la chitara portugheza, chitara clasica, bas acustic, tobe si elementele de percutie.

Din repertoriul serii fac parte atat melodiile iubite de public, dar si piese de pe cel mai recent material discografic,  lansat in anul 2021 – „Mariza Canta Amalia”. Albumul marcheaza implinirea celor 100 de ani de la nasterea legendarei artiste Amália Rodrigues.

Multipla nominalizata la premiile Grammy si castigatoare a premiului BBC pentru „Cel mai bun artist european”, MARIZA este artista care a avut colaborari exceptionale cu artisti de notorietate, precum Lenny Kravitz si Sting, Cesária Évora si Tito Paris, Carlos do Carmo si Rui Veloso si a inregistrat cele mai mari vanzari din istoria muzicala a Portugaliei.

Biletele pentru concertul programat pe 8 martie, la Sala Palatului pot fi achizitionate din reteaua iIabilet.ro,

Citește în continuare