Skip to content

Mariza revine in Romania cu un concert la Sala Palatului

Mariza, cantareata de muzica fado cu cele mai mari vanzari din istoria muzicala a Portugaliei, revine in Romania pe 6 martie, pentru un concert fascinant la Sala Palatului. Evenimentul face parte dintr-un turneu de promovare al celui mai recent album semnat de artista, “Mariza”, materialul fiind lansat in luna mai a anului trecut.

O aparitie eleganta si misterioasa, Mariza nu este pentru prima data in Romania. Artista a mai concertat in Bucuresti si in februarie 2018, bucurandu-se atunci de un real succes.

Spectacolul din Bucuresti va avea loc miercuri, 6 martie, la Sala Palatului, cu incepere de la orele 20:00. Biletele se pot gasi in reteaua Eventim si au urmatoarele preturi:

Categoria I – de la 349 lei
Categoria II – de la 249 lei
Categoria III – de la 149 lei
Categoria IV – de la 99 lei

Pe numele sau real Marisa dos Reis Nunes, artista s-a nascut pe 16 decembrie 1973 in Maputo (Lourenço Marques), un oras din sudul Mozambicului portughez. Cand avea 3 ani, Mariza s-a mutat impreuna cu familia in Lisabona, de aici incepand si aventura ei in lumea muzicii. Inca de mica, artista a abordat o multime de stiluri, de la gospel pana la jazz. Tatal sau a fost cel care a convins-o sa incerce si fado, muzica traditionala a locului care avea sa ii aduca succesul si sa o apropie si mai mult de oameni.

Descoperita de muzicianul si producatorul Jorge Fernando, Mariza si-a lansat primul album de studio, “Fado em mim” in 2001. Materialul avea sa patrunda si pe piata internationala un an mai tarziu, iar in 2003, BBC Radio 2 ii acorda Marizei premiul pentru “Best European Act”.

De atunci au urmat concerte si aparitii peste tot in lume, nu mai putin de 7 albume de studio si numerose proiecte in care a fost implicata. Mariza este astazi un nume de referinta in muzica fado, asa ca nu rata intalnirea cu ea!

Citește în continuare