Skip to content

Pe HBO puteti vedea filmul pentru care Mark Wahlberg s-a transformat spectaculos, “Father Stu”, o biografie a lui Stuart Long, un fost boxer care a trecut la preotie. Tatal lui e interpretat de Mel Gibson

Mark Wahlberg, unul dintre actorii care au o adevarata obsesie pentru felul in care arata si pentru body building face sacrificii imense pentru un film.

Actorul care obisnuieste sa se trezeasca la 3 dimineata pentru a –si face exercitiile timp de doua ore in liniste, s-a ingrasat 14 kilograme pentru un nou rol.  In filmul bazat pe povestea adevarata a lui Stuart Long, joaca si Mel Gibson, care este tatal lui Stuart Long. Este a doua oara cand Mel Gibson si Mark Wahlberg joaca impreuna, dupa pelicula “Daddy’s Home 2”. Scenariul filmului a fost scris de Rosalind Ross, partenera de viata a lui Mel Gibson. In plus, tot ea va regiza filmul.

In filmul “Father Stu” va mai juca si Teresa Ruiz, pe care ati vazut-o in “Narcos: Mexico”;  va iubita lui Long.

Wahlberg a dezvaluit ca au fost filmate toate scenele de box inainte de incepe sa manance mai mult, pentru a se ingrasa.

“Dupa ce voi filma toate scenele in care boxez, voi putea sa mananc orice voi dori pentru a ma putea ingrasa cat mai mult pe parcursul filmarilor. Am de gand sa ma ingras aproape 14 kilograme in urmatoarele sase saptamani. Cei din echipa vor sa ma ingras intr-un mod cat mai sanatos posibil, dar le-am spus ca pana acum am urmat un regim alimentar atat de strict, incat voi manca tot ce-mi va pica in mana: produse de patiserie, gogosi”, spunea la vremea pregatirilor Mark Wahlberg.

In viata reala, cariera de boxer a lui Stuart Long s-a incheiat dupa ce si-a facturat maxilarul intr-un meci. S-a mutat la Los Angeles si a incercat sa intre in lumea filmului. A suferit insa un accident de motocicleta, a fost lovit de o masina, apoi o alta masina a trecut peste el. Cat timp s-a aflat in spital, sustine ca a avut o experienta supranaturala care l-a determinat sa urmeze cursurile seminarului din Oregon. In timp ce studia sa devina preot, a fost diagnosticat cu o boala rara a muschilor si a ajuns sa nu mai poata merge fara sa fie ajutat  in momentul in care a fost hirotonit. Si-a petrecut ultimii ani intr-un scaun motorizat. Stuart Long a murit in anul 2014.

Mark Wahlberg a jucat in 2011 in filmul “The Fighter”, nominalizat la Oscar, la categoria “Cel mai bun film”. Pentru aceeasi pelicula, Mark Wahlberg a fost nominalizat la Globurile de Aur la categoria “Cel mai bun actor – drama”.

De asemenea, pentru rolul din “Departed”, din 2007, Wahlberg a fost nominalizat la Oscar, dar si la Globurile de Aur pentru cel mai bun actor in rol secundar.  Tot in 2007, serialul “Entourage”, in care a jucat Mark Wahlberg a castigat premiul BAFTA pentru cea mai buna productie internationala de televiziune.

Citește în continuare