Skip to content

Markus Schulz in concert la Kristal Club, Bucuresti

  • envelope icon

DJ-ul numarul 1 in Statele Unite ale Americii si un artist cunoscut peste tot in lume, Markus Schultz va concerta sambata, 3 noiembrie 2018, in Kristal Club, Bucuresti, incepand cu orele 22.00.

DJ-ul foarte apreciat si la noi in tara, mai ales ca anul viitor se va casatori cu o romanca, Markus Schulz are pana acum o multime de colaborari cu nume importante in industria muzicala internationala, cum ar fi Madonna si Depeche Mode.

In luna septembrie a acestui an, artistul a anuntat ca urmeaza sa lanseze un nou album. We are the light este un proiect in care vor fi incluse si colaborari cu Christina Novelli, Smiley, Adina Butar, Nikki Flores, Jared Lee sau  Alina Eremia.

In vara, Schulz a concertat si la festivalul UNTOLD pe scena trance, acolo unde a facut spectacol si a dezvaluit ca in 2019 se va casatori cu romanca Adina Buta, o cantareata pe care a cunoscut-o la Miami si de care s-a indragostit la prima vedere.

Pentru concertul de sambata, 3 noiembrie, artistul ii va avea ca invitati speciali pe 4Strings, Adina Butar, Nifra si Fisherman.

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea: Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX – Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Expirat Halele Carol (in intervalul orar: 18:00-22:00), Hard Rock Cafe, Beraria H, Targul Cartii (Pasajul Latin), Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman si in Statiile de Plata SelfPay din toata tara.

Pretul biletelor este de 50 lei (acces general) si 80 lei (VIP).

  • envelope icon

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *