Skip to content

Markus Schulz mixeaza, pentru prima data, intr-un club din Romania

Dupa ce a innebunit publicul cu un set exceptional la Timeshift festival, in Bucuresti, Markus Schulz revine in Romania, in cadrul unui eveniment dedicat, in totalitate, muzicii lui.

 

Pntru prima data, intr-un club romanesc, iubitorii de muzica trance vor avea ocazia sa il vada pe Dj-ul nr. 1 al Americii mixand piesele lor preferate. Surpriza vine si din partea invitatilor lui, pe scena urcand 4 Strings, dar si Adina Butar, cea care, de ani buni, ii este atat partenera de business cat si iubita.

Markus Schulz este cel mai bine cotat dj din intreaga lume, iar ani la rand a fost declarat dj-ul numarul 1 din SUA, in urma voturilor publicului. Adora tara noastra, mai ales ca are si o frumoasa relatie cu Adina Butar, dar si colaborari cu producatori de top de la noi.

Adina Butar este apreciata in toata lumea, mai ales datorita colaborarii cu Markus Schulz, Dj-ul numarul 1 in SUA. Aceasta a cucerit publicul din Europa, Statele Unite ale Americii, Canada si Australia, datorita vocii inconfundabile, dar si cu talentul ei de a compune pentru artisti mari din toata lumea. Artista mai scrie si versuri pentru trupa Directia 5, alaturi de care are o colaborare profesionala si de prietenie, de ani buni. Recent, romanca noastra a preluat managementul casei de productie a lui Markus Schulz, SCHULZ MUSIC GROUP, cu nume mari in industria trance mondiala. Totodata, aceasta isi pune amprenta si pe scenariile si regia clipurilor agentiei.

4 STRINGS este un grup de muzica trance, format din 2 dj-i si o solista. Acestia au dat lovitura cu hit-ul mondial Take Me Away, cu care au cucerit rapid topurile muzicale din intreaga lume.

Pe 13 octombrie 2017, la Timisoara, in Club Heaven, pe Markus Schulz, Adina Butar si 4 Strings, pentru o seara memorabila. Biletele pot fi achizitionate de pe: http://www.eventim.ro/ro/bilete/markus-schulz-timisoara-club-heaven-463095/event.html

 

Citește în continuare

Ce animatii mai vedem vara asta?

Va plac animatiile? Fulger McQueen, veverita Surly, minionii si multe alte personaje simpatice iti dau intalnire la film. Vara aceasta, salile de cinema sunt luate cu asalt de personaje care…

Citeste mai mult