Skip to content

Markus Schulz va mixa la Loca Beach Costinesti

Supriza verii in materie de gig-uri vine de la unul dintre cele mai cunoscute locuri de distractie din Costinesti, Loca Beach, care va fi gazda dj-ului si producatorului international Markus Schulz, pe 3 august.

O singura data am fost la Costinesti, iar cea mai buna muzica din statiunea favorita tinerilor am auzit-o in cadrul petrecerilor de after de la Loca Beach. Fara doar si poate, ziua de 3 august va intra in istoria Loca Beach, caci la pupitru va urca un nume imens in muzica electronica mondiala: Markus Schulz. Sa urmarim videoclipul ultimului single semnat de Markus Schulz si frumoasa vocalista Adina Butar, Caught!

Videoclipul a fost lansat ieri, odata cu release-ul. Caught este una dintre piesele de pe cel de-al patrulea album de artist al lui Markus Schulz, material ce se numeste Scream (vezi aici teaser!) si care va fi lansat la sfarsitul lunii august. Practic, Costinestiul este pe harta turneului de promovare a albumului Scream. Asta inseamna multe suprize si un eveniment pe cinste nu numai pentru fanii muzicii trance si progressive, ci si pentru cei care vor sa auda altceva decat serile comerciale de pe litoralul romanesc.

Astfel, ii vom putea vedea pe Markus Schulz si Armin van Buuren, intr-un singur weekend. Armin va mixa in cea de-a doua seara de la The Mission Dance Weekend 0.5. Voi merge la ambele evenimente. Ne vedem acolo?

Citește în continuare

KUDOS FEST iulie 2012

Kudos Fest 2012 este un eveniment prezentat de Kudos Beach si Cyclic Agency, care se va desfasura de vineri 27 iulie pana duminica 29 iulie 2012. Vor fi trei zile…

Citeste mai mult