Skip to content

Piesa noua Maroon 5 – Anybody Out There (Coca-Cola Music Sessions)

Saptamana trecuta am luat parte la una dintre cele mai frumoase experiente traite pana acum, din punct de vedere muzical: Coca-Cola Music Sessions. A fost un eveniment unic desfasurat la nivel mondial si marcat de sesiunea de studio de 24 de ore a celor de la Maroon 5.

Campania Coca-Cola Music isi propune sa aduca tinerii mai aproape de muzica, in spatele scenei, in studio. Milioane de oameni din intreaga lume i-au urmarit pe Maroon 5 in studio. Le multumim celor de la Coca-Cola si McCann PR pentru faptul ca ne considera cei mai buni bloggeri/jurnalisti de muzica din Romania si pentru organizarea cu succes a acestui eveniment.

Rezultatul sesiunii de studio este piesa Anybody Out There, in colaborare cu PJ Morton. Chiar daca nu a fost lansata imediat dupa ce au terminat-o, va asigur ca aceasta este varianta pe care am auzit-o la finalul experientei din Londra. Am stat de vorba cu ei vreo 30 de minute, aici puteti vedea un interviu video.

Adam era destul de emotionat dupa primele 3 ore desi aveau deja idei despre cum va suna tema. Piesa a inceput sa prinda contur dupa vreo 8 ore cand deja inregistrau vocile.

Solistul Maroon 5 nu a fost pe deplin multumit de vocea lui si i se parea ca e prea obosit insa a repetat de zeci de ori pana a iesit cum a vrut el. Dupa vreo 15 ore, am intrat si noi in studio sa inregistram niste aplauze care nu au mai intrat in versiunea finala insa am inteles ca le vor folosi, pana la urma, pentru un proiect.

Cred ca Anybody Out There e un hit. Eu am tot ascultat-o in timp ce o inregistrau iar cand au terminat-o, stiam deja versurile. Acum ma bucur ca o pot asculta, a intrat in playlistul meu pe iPod. Piesa poate fi descarcata gratuit pe site-ul Coca-Cola. Go and get it si hai sa fredonam impreuna! 😀

Mai jos puteti asculta piesa in timp ce va uitati la un montaj cu imagini filmate de mine in Londra. Va place, ati urmarit transimisiunea din studio?

Video: Edi Enache pentru Monden.info

Citește în continuare