Skip to content

Maroon 5 Live in studio – 24 de ore – Coca-Cola Music Sessions

  • envelope icon

Ma aflu in Londra, in studioul in care are loc evenimentul Coca-Cola Music Sessions. Maroon 5 se afla aici, la Metropolis Studio si inregistreaza o piesa noua. Ii puteti vedea si voi LIVE AICI.

Transmisia live a inceput la 19:00, ora Romaniei. Trupa nu a intarziat nicio secunda si am prins momentul in care au intrat in studio, cred ca am fost singurul jurnalist-blogger care era pe faza in momentul ala – aveti o poza mai jos.

Mai devreme am fost sa ii vad pe baieti in studio. Adam se joaca alaturi de ei la bas, la pian si la chitari. Adam e destul de prietenos – m-a vazut ca il pozam si m-a salutat, dand din cap :D. Momentan, artistii incearca sa intre intr-o stare creativa pentru a putea scrie o piesa noua. Dupa ce o vor scrie, o vor inregistra, o vor mixa si o vor urca pe iTunes.

Puteti posta mesaje pe Twitter folosind hastag-ul #WithMaroon5. Acestea sunt proiectate pe un perete urias, in studio – baietii chiar le citesc si se amuza pe seama lor :)). Au un software interesant care le permite sa intoarca imaginea tweet-ului si sa vada poza celui care a scris mesajul respectiv.

E sansa voastra de a intra in contact cu Maroon 5! Ii puteti urmari in studio, le puteti trimite mesaje, intrebari, poze – timp de 24 de ore! Coca-Cola Music Sessions e in plina desfasurare iar eu sunt aici sa va aduc informatii din culise.

Voi updata acest articol cu noutati si poze. Pe parcursul noptii si zilei de maine voi intra de mai multe ori in studio sa ii vad. Cititi mai jos update-urile! Astept comentariile voastre. Enjoy!

UPDATE #1: Sesiunea de studio a inceput mai greu, baietilor le-a luat ceva sa se incalzeasca si sa intre in atmosfera. Dupa vreo 4 ore au inceput sa lucreze la tema iar Adam avea primele idei legate de cum va suna bass-ul. De-a lungul noptii au dat mai multe interviuri pentru jurnalistii si bloggerii veniti din toata lumea.

Din intalnirea pe care am avut-o cu Adam mi-am dat seama ca era destul de emotionat pentru ca nu stia cum si daca vor termina in 24 de ore, asa cum este stabilit.

UPDATE #2: Mai jos aveti poze cu Adam si Michael Madden din timpul interviului. Au fost foarte deschisi si au raspuns fara nicio problema desi erau cativa jurnalisti care au pus intrebari aiurea.

UPDATE #3: Adam si baietii sunt destul de obositi. Intre timp, au inregistrat melodia si vocile iar acum se trag backing vocals si mixeaza alte parti din piesa. Vocea lui suna incredibil iar piesa prinde culoare si forma, cred ca ar putea fi un single de succes. Au avut cateva mici pauze de masa si de ping-pong :)).

UPDATE #4: Am coborat in studio cu o parte din trupa si am inregistrat niste batai din palme pentru piesa. Clapping with Maroon 5 was fun! Let’s do that again! :))

UPDATE #5: Noua piesa suna foarte bine. Am ascultat-o pe toata, de mai multe ori. Acum inca se lucreaza la varianta finala, sunt masterizatele sunetele iar cele 24 de ore se apropie de final.

UPDATE #6: Dupa ce voi reveni in tara, voi publica si interviul video cu Adam Levine si Michael Madden. Suntem singurii din Romania care le-au luat interviu.

UPDATE #7: Coca-Cola Music Sessions se apropie de final. A fost foarte interesant sa ii tot vad pe baieti iesind din studio, sa ascult cum inregistreaza bass-ul si vocile de zeci de ori pentru ca nu erau indeajuns de multumiti. Maroon 5 au terminat piesa si se pregatesc pentru un mini-concert. Urmariti live ultima parte a sesiunii de studio aici.

Foto: Edi Enache pentru Monden.info

  • envelope icon

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *