Skip to content

Mash-up-ul zilei: Call me maybe Somebody that I used to know

Ce se intampla daca unesti doua din cele mai ascultate piese din ultimul an? Iese un mash-up foarte tare… daca te si pricepi.

Iar cei de la MusicPomplamoose au reusit acest lucru si-asa a luat nastere acest mash-up dintre Somebody that I Used to Know a lui Gotye si Call me Maybe a lui Carly Rae Jepsen.

Pentru refren s-a folosit de chitara de pe Call me Maybe cu versurile de la Gotye, iar pentru strofe s-au folosit acordurile de la Somebody that I used to know si-au fost reinterpretate versurile lui Carly Rae Jepsen.

 Mie personal mi-a placut de la prima ascultare si sper sa va placa si voua la fel de mult. Despre Gotye si super-mega-hit-ul lui am mai vorbit si-aici cand v-am povestit cum a reusit sa faca istorie in Billboard cu Somebody that I used to know.

Chiar daca la noi n-a avut un succes atat de mare, sau cel putin eu n-am auzit de foarte multe ori piesa, Carly Rae Jepsen a devenit foarte populara in afara cu piesa Call me maybe si-a reusit sa si castige cateva premii la MuchMusic Video Awards.

Cum vi se pare acest mash-up? Reusit sau nu?

Citește în continuare