Skip to content

Matei & Liviu Teodorescu – Matematica iubirii feat. Adda (videoclip nou)

Matei colaboreaza cu fratele sau, Liviu si alaturi de Adda lanseaza piesa Matematica iubirii. Cu un videoclip regizat de Anthony Icuagu, cei trei isi bat capul cu tot felul de ecuatii si probleme de matematica, incercand sa gaseasca un raspuns la problema iubirii.

Matei si Liviu s-au inscris amandoi la emisiunea Vocea Romaniei, insa numai unul dintre ei a ajuns sa mearga mai departe. Liviu Teodorescu a inceput sa creasca incet si sigur si de-a lungul timpului am putut sa il ascultam inclusiv alaturi de Andra pe Asa e dragostea.

Pentru ca tot imi place matematica, m-am tot gandit daca nu ar putea fi exprimata si altfel..Liviu a venit cu beat-ul si cu versurile intr-o seara si mi le-a aratat pur si simplu. Colaborarea cu Liviu si cu ADDA vine cu ceva fresh..vine cu modul in care matematica poate fi exprimata pe note muzicale, pe versuri specifice, spune Matei.

Aveam de mult in minte gandul ca trebuie sa-i fac lui Matei o piesa, sa imbin talentul lui imens la matematica, cu talentul la muzica. Dupa ce am pus baza piesei, a trecut Adda pe la mine intr-o zi si, intre altele, i-am aratat si “Matematica Iubirii” . I-a placut enorm piesa si-a scris strofa si a tras rapid . “ Momentan, avem o piesa foarte buna, cu dume despre matematica, pe care o lansam cand incepe scoala. E bine, cred! E a patra productie LiTE Music, am incredere!“ Spune Liviu.

 

Eu si Liviu lucram foarte bine in studio. Mi-a aratat piesa in timp ce lucra la ea si-mi tot trimitea pe email variante sa ii spun care imi place mai mult. Aproape de versiunea finala mi-a placut tare incat i-am spus ca vreau sa am o strofa! “ spune Adda

 

Liviu Teodorescu a colaborat, cel mai recent, cu Sore pentru Adu-mi aminte sa te uit, iar la inceputul anului a venit si cu un nou single solo, Gelos, dupa ce l-am ascultat cu Dor de ea. Anul trecut lansa In bratele tale si Tarziu si nu se afla la prima colaborare cu Adda, ei mai aparand impreuna pe Tot ce mi-a ramas.

Cum vi se pare prima piesa a lui Matei Teodorescu? Are potential sau fratele lui e talentatul familiei?

Citește în continuare