Skip to content

Matthew McConaughey si sotia sa au donat 110.000 de masti spitalelor din Texas

Matthew McConaughey si  sotia sa, Camila Alves McConaughey, au donat 110.000 de masti in spitatele din zona rurala a Texasului. In luna aprilie a acestui an, cuplul s-a alaturat campaniei “BStrong” si au donat atunci 80.000 de masti pentru personalul medical din spitalele din Austin si New Orleans.

De la inceputul pandemiei cu Covid-19, McConaughey s-a implicat in mai multe campanii de sustinere si ajutorare a celor afectati de aceasta perioada

Actorul s-a alaturat diverselor ceremonii virtuale de absolvire a claselor 2020. McConaughey  a postat pe Instagram un mesaj de sustinere pentru studentii Universitatii din Texas si a aparut si la “Good Morning America” prin video call pentru a saluta elevii Urban Assemnly School for Emergency Management din New York.

In afara de donatii si discursuri, in aprilie, familia McConaughey a organizat la o casa de batrani din Texas o noapte de bingo virtuala. In multe dintre interventiile sale, actorul i-a sfatuit pe oameni sa poarte masti pentru a preveni raspandirea noului virus.

Nu este prima data cand Matthew McConaughey se alatura campaniilor de acest fel. Anul trecut, in timpul incendiilor din California, a ajutat la pregatirea mesei pentru pompierii din Los Angeles

In noiembrie 2019, McConaughey s-a alaturat ca voluntar campaniei demarate de Wild Turkey Bourbon si organizatia Operation BBQ Relief. Actorul a ajutat la pregatirea a 800 de portii de mancare pentru pompierii care s-au luptat cu incendiile. Echipa a mai pregatit alte 800 de portii suplimentare pentru oamenii fara adapost. Matthew McConaughey este director de creatie in cadrul companiei Wild Turkey Bourbon.

Cel mai recent film al actorului, “Gangsteri cu stil” (“The Gentlemen”), s-a lansat in cinematografe in luna ianuarie a acestui an, iar inainte de pandemie McConaughey lucra la filmul animat “Sing 2”

Productia animata ar trebui sa fie lansata pe 22 decembrie 2021. Pe langa Matthew McConaughey, alte vedete care si-au imprumutat vocile personajelor animate sunt si Scarlett Johansson, Reese Witherspoon sau Taron Egerton.

Citește în continuare