Skip to content

Meghan Markle si Printul Harry pregatesc doua noi proiecte cu Netflix. Un serial despre gatit si gradinarit care va fi prezentat de Meghan si un serial despre polo profesionist coordonat de Harry.

Presa americana a anuntat ca cei doi au doua proiecte non-fictionale in productie pentru Netflix. Acestea fac parte din acordul global pe care Markle si sotul ei, Harry, Ducele de Sussex, l-au semnat cu compania in 2020.

Prima serie o va vedea pe Meghan Markle, sarbatorind bucuriile gatitului, gradinaritului, divertismentului si prieteniei.

Acesta va fi produs de The Intellectual Property Corporation de la Sony Pictures Television, care se afla in spatele unor seriale precum The D’Amelio Show de la Hulu si Leah Remini: Scientology & the Aftermath de la A&E.

Aceasta serie despre lifestyle care aminteste de productiile Marthei Steward vine dupa ce Meghan si-a lansat noua afacere American Riviera Orchard.

Presa americana a cercetat pentru ce a fost inregistrat brandul si a descoperit ca fosta actrita pregateste lansari de produse din zona de lifestile.  Cererea de inregistrare a marcii,  depusa luna trecuta, arata ca American Riviera Orchard a lui Meghan ar putea vinde produse pentru casa, carti de bucate, vesela si dar si produse de bacanie, cum ar fi gemuri si conserve de fructe. O parte extinsa a cererii de inregistrare a marcii comerciale a dezvaluit ulterior ca marca ar putea vinde, de asemenea, bijuterii, sapunuri, produse cosmetice, parfumuri, covorase de yoga, papetarie, accesorii pentru animale de companie, tapet si multe altele.

Cea de-a doua serie pregatita in colaborare cu Netfloix urmareste lumea poloului profesionist.

Filmat in principal la U.S. Open Polo Championship din Wellington, Florida, la The USPA National Polo Center, serialul va explora lumea acestui sport, care este cunoscut in primul rand pentru estetica sa. Acesta va pune accentul pe curajul si pasiunea din spatele acestui sport, surprinzand jucatorii si tot ceea ce este necesar pentru a concura la cel mai inalt nivel. Printul Harry este cunoscut ca un jucator pasionat de polo si este adesea fotografiat jucand la nivel international.

Serialul va fi produs de Boardwalk Pictures, compania de productie din spatele unor seriale precum Chef’s Table de la Netflix, Pepsi, Where’s My Jet? si Sex, Love & Goop.

Ambele show-uri fara titlu se afla in primele etape de productie.

Sunt cele mai recente proiecte ale celor doi la Netflix; docuseria Harry & Meghan din partea cuplului a fost lansata in decembrie 2022 cu sase episoade. De asemenea, au realizat Live To Lead, o serie de interviuri cu Greta Thunberg si Gloria Steinem, iar seria documentara Heart of Invictus a lui Harry a fost lansata anul trecut

Citește în continuare