Skip to content

Ecranizarea cartii „Merele nu cad niciodata” are premiera pe SkyShowtime incepand cu 23 aprilie. In distributie sunt Annette Bening, Sam Neill, Alison Brie

Ecranizarea cartii „Merele nu cad niciodata” are premiera pe SkyShowtime incepand cu 23 aprilie. In distributie sunt Annette Bening, Sam Neill, Alison Brie,

Noul serial drama, Apples Never Fall (Merele nu cad niciodata), va fi disponibil pentru vizionare exclusiv pe SkyShowtime incepand cu data de 23 aprilie. Serialul va debuta cu primele trei episoade, urmate de noi episoade saptamanal.

Plecand de la romanul scris de Liane Moriarty, tradus la noi la Editura Trei, Apples Never Fall (Merele nu cad niciodata) spune povestea familiei Delaney, o familie aparent perfecta. Fostii antrenori de tenis Stan (Sam Neill) si Joy (Annette Bening) si-au vandut afacerea de succes, o scoala de tenis, si sunt gata sa se bucure de anii linistiti de pensie. Abia asteapta sa petreaca timp cu cei patru copii ai lor ajunsi la maturitate (Alison Brie, Jake Lacy, Conor Merrigan-Turner, Essie Randles), dar totul se schimba cand o tanara ranita le bate la usa, aducand cu ea un entuziasm de care le era dor. Dar cand Joy dispare brusc, copiii ei sunt nevoiti sa reevalueze pretinsa casatorie perfecta a parintilor lor, iar cele mai intunecate secrete ale familiei incep sa iasa la iveala.

In avanpremiera proiectiilor primelor trei episoade  regizoarea seriei Melanie Marnich a transmis un mesaj publicului.

„Nu am reusit niciodata sa rezist unei povesti care imi da senzatia unei evadari din viata… si care, totusi, ramane cu totul si cu totul despre viata. Va prezint Apples Never Fall (Merele nu cad niciodata), de Liane Moriarty.

Sam Neill, Annette Bening Photo by: Jasin Boland/PEACOCK

Firul misterului captivant si intortocheat este ancorat in jurul familiei Delaney, iar inteligenta, ranile, dorintele si complexitatea sa m-au determinat sa-mi doresc sa transform acest mare roman intr-o productie TV si sa simt ca familia Delaney are ceva de spus tuturor. Prin intermediul familiei Delaney, aceasta poveste vorbeste despre complexitatea iubirii, a anilor lungi de casatorie si a luptei fiecaruia de a se defini, in interiorul si in afara familiei. A fost palpitant sa scriu despre problemele cu adevarat profunde care se confrunta membrii familiei, precum sacrificiile, uneori dure, pe care le fac parintii pentru a mentine o casnicie si o familie impreuna. De asemenea, am surprins, fara menajamente, ceea ce inseamna sa fii o mama si o sotie care lucreaza, in timp ce o urmam pe Joy in misterul din inima acestui serial.

La urma urmei, Apples Never Fall (Merele nu cad niciodata) este o poveste foarte sincera despre ce inseamna sa faci parte dintr-o familie foarte complicata. O tema de gandire pentru fiecare familie, nu-i asa? Dupa cum spuneam mereu in studioul scriitorilor… Chiar daca s-a intamplat ceva foarte grav in familia Delaney… tot vrei sa treci pe la ei sa-i vizitezi.

Va multumim pentru vizionare. Speram sa va placa”.

In rolurile principale sunt Annette Bening, Sam Neill, Alison Brie, Jake Lacy, Conor Merrigan-Turner, Essie Randles;  autoarea romanului care sta la baza acestui serial, Liane Moriarty, a mai scris Big Little Lies, 9 Perfect Strangers. Cartea „merele nu cad niciodata” poate fi cumparata de aici

Citește în continuare