Skip to content

Meryl Streep ar juca „cu siguranta” in Mamma Mia 3, in rolul unei Donna reincarnate: „Sunt dispusa la orice”. Actrita poate fi urmarita acum in comedia Crime in imobil pe Disney +

Meryl Streep este pregatita sa se reconecteze cu regina dansatoare din ea.

Colegii de distributie ai lui Streep din Mamma Mia, printre care Amanda Seyfried, Colin Firth si Pierce Brosnan, sunt, de asemenea, gata sa se intoarca pentru un al treilea film.

Actrita premiata cu Oscar a declarant intr-un interviu pentru Vogue, ca ar fi „total” dispusa sa participe la un al treilea film, in ciuda faptului ca personajul ei a fost ucis in continuarea din 2018.

„Sunt gata pentru orice”, a declarat Streep pentru revista. „Va trebui sa programez antrenamente pentru genunchi inainte de a filma, dar daca exista o idee care ma entuziasmeaza, sunt total de acord.”

Fanii acestui film musical isi vor aminti ca Mamma Mia! Here We Go Again a dezvaluit ca personajul lui Streep, Donna, a murit. Absenta ei serveste drept rampa de lansare a intrigii, fiica Sophie (Amanda Seyfried) redeschizand Hotelul Villa Donna in onoarea ei si dezlegand adevarul despre trecutul mamei sale. Prin intermediul unor flashback-uri, Lily James intra in scena in rolul tinerei Donna care ii intalneste si se indragosteste de tatii lui Sophie. (Streep face si ea un cameo la sfarsitul filmului).

Asa ca pentru mult doritul Mama Mia 3, Streep care e foarte determinate in rolurile pe care vrea sa le faca, are deja cateva idei

„I-am spus [producatoarei Judy Craymer] ca daca ar putea gasi o modalitate de a o reincarna pe Donna, sunt de acord cu asta”, a spus Streep. „Sau ar putea fi ca intr-una dintre acele telenovele in care Donna se intoarce si dezvaluie ca de fapt sora ei geamana a murit”.

Craymer a avut cateva sugestii ceva mai realiste. „Inca nu stim cu adevarat ce s-a intamplat cu versiunea lui Lily James a lui Donna in acei ani de mijloc”, a remarcat ea. „Sau ce se intampla cu Donna si Sam dupa primul film”.

In ceea ce priveste decizia de a o ucide pe Donna in primul rand, Craymer a spus ca aceasta s-a nascut din necesitate. Ea a explicat ca Streep „a ezitat sa faca un alt film pentru ca, de obicei, nu face continuari”, asa ca transformarea continuarii intr-un prequel si o continuare combinata a fost un pas natural.

Alaturi de Streep, Colin Firth, Dominic Cooper, Pierce Brosnan si Stellan Skarsgaard si-au confirmat interesul de a se intoarce pentru un al treilea film.

Skaragard a glumit spunand ca nici macar moartea nu l-ar opri sa se alature din nou extravagantei muzicale.

„Voi fi intr-o urna pana cand va exista un scenariu pentru Mamma Mia 3”, a spus el. „Dar voi participa cu placere ca o gramada de cenusa”.

In ceea ce o priveste pe Seyfried, ea a precizat ca toata lumea din partea creativa este de acord, dar decizia finala va apartine studioului – si, desigur, e o chestiune de bani.”Nimeni nu spune nu, dar nici nu spune da”, a spus ea.

Presedintele Universal Pictures, Donna Langley, a declarat pentru Vogue ca studioului „i-ar placea sa faca un al treilea film, si o sa las lucrurile asa.”

In acest moment Streep poate fi urmarita in comedia Crime in imobil pe Disney +, unde joaca rolul unei actrite batrane care n-a fost foarte distribuita de-a lungul anilor, dar care e foarte abila pentru a obtine lucruri de la regizorul care a distribuit-o.

Rolul, de comedie, ii da posibilitatea lui Streep sa arate inca o data cat de talentata este: sunt secvente in care spune aceeasi replica pe tonuri si cu expresii diferite in momentele de repetitie ale spectacolului la care lucreaza in film, toate din perspectiva unei actrite nu foarte talentate.

Citește în continuare