Skip to content

Michael Jackson – A Place With No Name (videoclip nou)

Michael Jackson reuseste sa fie regele retelelor sociale si dupa moarte dupa ce videoclipul pentru A Place with No Name a fost lansat oficial pe contul de Twitter al regretatului artist, fiind primul material video care are premiera astfel. 

Fanii vor fi incantati sa descopere materiale filmate in 1992 pentru In the Closet si care pana acum nu au fost scoase de la naftalina, alaturi de cadre cu un cuplu dansand in mijlocul desertului sau la malul marii. Piesa a beneficiat de o productie semnata de Timbaland si Stargate si e inclusa pe cel mai recent album postum al Regelui Pop, Xscape, iar clipul a fost regizat de Samuel Bayer, cel care a mai lucrat alaturi de Nirvana (Smells Like Teen Spirit), Robbie Williams (Angels) si Justin Timberlake (What Goes Around…Comes Around).

Michael Jackson – A Place With No Name (videoclip oficial)

 

Screen shot 2014 08 13 at 10.17.53 PM New Video: Michael Jackson   A Place With No Name

 Michael Jackson a ajuns din nou in topuri odata cu lansarea piesei Love Never Felt So Good, un featuring pe care apare si Justin Timberlake si o piesa care a reusit sa cucereasca fanii Regelui Pop. Dupa un prim album postum cam nereusit, Xscape a fost primit cu retincenta de fanii artistului, care au considerat ca fosta casa de discuri doar vrea sa mai faca niste bani in plus, insa pana acum piesele oferite au fost bune, chiar daca nu au primit aprobarea Regelui. 

Cum vi se pare clipul? Albumul l-ati ascultat?

Citește în continuare