Skip to content

Michael Jackson feat Justin Timberlake – Love Never Felt So Good (videoclip)

Avem clipul pentru poate cea mai interesanta colaborare a anului – Michael Jackson feat. Justin Timberlake. Cadre cu MJ din videoclipurile sale anterioare, oameni care se iubesc si danseaza in coregrafiile Regelului Pop si un Justin Timberlake care a renuntat un pic la costum, totul in Love Never Felt So Good.

E greu de spus cum ar fi sunat piesa aceasta daca ar fi fost suta la suta productie realizata si aprobata de Michael Jackson, fara sa mai punem la socoteala videoclipul. Love Never Felt So Good functioneaza ca alte clipuri realizate dupa ce unul dintre artisti a murit, cu proiectii realizate pe fundal si scene intercalate intre restul cadrelor, iar efectul e mereu ieftin.

Chiar si asa merita vazut ca un omagiu adus Regelui Muzicii Pop!

Love Never Felt So Good a urcat pe locul 20 in Hot 100 si pe locul 6 in R&B/Hip-Hop Singles la 5 ani de la moartea celui care a schimbat muzica pop pentru totdeauna. Piesa se afla pe noul album postum lansat de fostul label al lui Michael Jackson, iar cateva alte trackuri de pe Xscape au fost lansate, printre care Blue Gangsta sau Loving You. 

De partea cealalta, Justin Timberlake a revenit in muzica cu un album foarte bine primit, impartit in doua si care a reusit sa fie cel mai bine vandut disc al anului trecut. Cel mai recent videoclip e Not A Bad Thing si il vedeti aici, povestea materialului video e foarte faina. 

Va place videoclipul love Never Felt so Good?

Citește în continuare