Skip to content

Michael Jackson & Queen – There Must Be More to Life Than This (piesa noua)

Dupa mai bine de treizeci de ani de la momentul inregistrarii, Queen le ofera fanilor piesa There Must Be More to Life Than This, track pe care si-a pus vocea si Michael Jackson.

 

Featuringul e cu atat mai tare pentru ca a reunit pe aceeasi piesa doi dintre oamenii absolut iconici ai anilor 80, solistul Queen Freddie Mercury si idolul unor generatii intregi, Michael Jackson. Pentru a remasteriza piesa si a-i da un nou sound, potrivit cu lansarea compilatiei Queen Forever, trupa a apelat la William Orbit, insa pana acum parerile fanilor sunt impartite.

 

Versiunea originala a piesei a aparut pe albumul solo al lui Freddie Mercury, Mr. Bad Guy, lansat in 1985, insa se pare ca cei doi ar fi inregistrat impreuna trackul in 1983, impreuna cu alte cateva melodii care nu au mai fost folosite.

When I first played it in my studio, I opened a trove of delights provided by the greatest of musicians. Hearing Michael Jackson’s vocals was stirring. So vivid, so cool, and poignant, it was like he was in the studio singing live. With Freddie’s vocal solo on the mixing desk, my appreciation for his gift was taken to an even higher level, a declarat producatorul William Orbit, responsabil pentru Ray of Light a Madonnei, printre multe altele.

Recent fosta casa de discuri a lui Michael a lansat un nou album, care a inclus si piese inca nelasante pana acum. Featuringul cu Justin Timberlake, Love Never Felt So Good s-a bucurat de un super succes, iar fanii au fost incantati sa vada clipul pentru A Place With No Name.

Ce ziceti de aceasta colaborare? Suna bine?

Citește în continuare