Skip to content

Autoarea Atlasului Frumusetii, Mihaela Noroc, lanseaza cartea Lumea fetelor: Potrete si povesti din jurul pamantului. O puteti intalni pe Mihaela Noroc joi 29 februarie la Libraria Humanitas Cismigiu

Joi, 29 februarie, ora 20, la Libraria Humanitas de la Cismigiu (bd. Regina Elisabeta nr. 38), se lanseaza cartea Lumea fetelor: Portrete si povesti din jurul pamantului de Mihaela noroc.  

Lansarea este sub forma unei intalniri dialog dintre Mihaela Noroc – autoarea bestsellerului Atlasul frumusetii: Femeile lumii in 500 de portrete – si Andreea Esca despre noua carte-album, o colectie unica de portrete si povesti din toata lumea. Dialogul va fi moderat de traducatoarea cartii, Andreea Nita. Accesul este liber, in limita locurilor disponibile, pe baza unei rezervari prin Eventbook.  

 „Imaginati-va aceasta carte ca pe un voiaj in jurul lumii. Vom calatori impreuna in 55 de tari si vom cunoaste fete minunate, din medii foarte diferite. Vom descoperi nenumaratele feluri in care fetele pot trai bucuria autentica si vom invata lucruri uimitoare si fascinante despre culturile lumii si despre diversitatea planetei noastre. Mi-am dat seama ca toate tinerele din lume – indiferent de cultura sau contextul vietii lor – pot sa mute muntii din loc; au nevoie doar de putin sprijin si de incurajari.“ — MIHAELA NOROC  

  MIHAELA NOROC, autoarea bestsellerului Atlasul frumusetii: Femeile lumii in 500 de portrete, a calatorit in peste 100 de tari, in ultimii zece ani, fotografiind femei din toate mediile sociale. Demersul tinerei romance a devenit faimos in intreaga lume si s-a transformat intr-o carte de succes publicata in mai multe limbi. Proiectul sau este un fenomen global prezent in cele mai prestigioase publicatii ale lumii precum si in expozitii spectaculoase. Oprah Winfrey, CNN, The Wall Street JournalThe GuardianTimeForbesElle, RAI, SKY News sunt doar cateva dintre numele mari care au prezentat pe larg Atlasul frumusetii, transformandu-l in cel mai mediatizat proiect artistic creat de un roman in zilele noastre.
Dupa ce a devenit mama in 2018, Mihaela s-a simtit motivata sa-si inspire fiica si a inceput un nou proiect, in paralel cu Atlasul frumusetii. Astfel s-a nascut noua carte, Lumea fetelor: Potrete si povesti din jurul pamantului. Insotita adesea de fiica ei Natalia, Mihaela a fotografiat fete din medii si culturi diferite, in dorinta de a arata ca fiecare dintre ele poseda calitati unice.

Citește în continuare