Skip to content

Mike Diamondz – Frumoasa (piesa noua)

Cu ocazia zilei de 8 Martie, Mike Diamondz a pregatit un cadou special femeilor, piesa Frumoasa, single care face parte de pe noul lui album, Tentatii.

“De 8 martie am fost inspirat sa lansez o piesa din noul meu album, pe care l-am denumit sugestiv Tentatii , album care este, inca, in lucru. Un album ce contrasteaza tematic, dar si artistic, cu cel anterior, Apologia dragostei prin explicismul pe care il ofera, dar si prin firescul pe care am incercat sa-l ascund cat se poate de mult in albumul precedent si care acum este din belsug. Am vrut sa fac o deosebire clara intre conceptul pe care il numesc senzualitate si cel al apologiei  a declarat Mike Diamondz, care, in ultima vreme, si-a obisnuit fanii cu piese de club, printre ele numarandu-se “La Onda”, “Fire”, “Damelo”, “Bubblin”, care s-au bucurat de un real succes in tarile balcanice.

“Pentru mine reggae este o muzica spiritual, dar RNB este o muzica a senzualitatii, a pasiunii trupesti, un pic contrar spiritului si intelepciunii. Cateodata, nimicul scoate in evidenta binecuvantarea. Piesa Frumoasa este continuarea piesei Fa ce vrei tu” si cred cu ardoare ca inainte de sex este si a fost intotdeauna dragoatea, desi este piesa cu un mesaj sexual””, a conchis cantaretul.

La inceputul acestui an l-am ascultat pe Mike Diamondz cu piesa Bubblin, iar anul trecut lansa doua colaborari – una cu Stres pentru Banii si alta alaturi de Skizzo Skillz Nu e ce auzi la radio.

Va place piesa lui Mike Diamondz?

Citește în continuare