Skip to content

Mister Z lanseaza label-ul The Lions Beat

LuckyMan Project s-a terminat iar membrii proiectului o iau pe cai diferite: Mister Z face un pas inainte si isi lanseaza Label-ul “The Lions Beat.

Specializat in muzica electronica si dance, “The Lions Beat” se afla sub stricta supraveghere a cunoscutului producator Mister Z, fostul membru al proiectului de succes LuckyMan Project si omul care si-a pus amprenta pe hit-urile internationale “Pumpin”, “Party Starter” si nu numai. 

Cea mai noua prouctie semnata de Mister Z este single-ul de debut al frumoasei actrite din renumitul serial Pariu cu Viata, Alina Eremia – With Or Without You.

Mai jos aveti informatii din comunicatul de presa ce anunta lansarea acestui label.

Ce face “The Lions Beat”?

Label-ul se ocupa de productia muzicala iar producatorii nostri sunt la curent cu tot ce misca pe piata iar studio-ul este echipat cu aparatura de ultima generatie. Echipa de A&R este responsabila de tot ceea ce inseamna promovarea online cat si cea offline, licentiaza artisti pe plan national si international si este in permanenta in cautare de noi talente.

Cine este Mister Z?

Zozo aka Mister Z este atat producator de muzica, cat si DJ, a facut parte din trupa LuckyMan Project si este in prezent unul din cei mai impatimiti producatori din Romania. Mister Z a lucrat cu o varietate de artisti precum Anda Adam, Morris, Bogdan Vladau, Xander Benz, Alex Rubio, Costi Ionita si altii.

In 2010, Mister Z a produs melodia « Surrender » pentru Eurovision, care a fost cantata de Anda Adam si Connect-R. Aceasta nu a fost singura colaborare a lui cu Anda. Impreuna au produs single-uri precum « Cadillac », « Show me (feat DDY) », « Trust » si «Feel » pentru Anda sau « Because of you » pentru Morris.

2010 a fost un an foarte productiv pentru Mister Z, a produs single-ul de debut a Bogdan Vladau intitulat « Hila », hit-ul de vara a lui Alex Rubio, intitulat « Libre » si albumul de debut a lui Xander Benz.

Mister Z este de asemenea cunoscut pentru remixurile sale. A remixat single-uri pentru Anda Adam (« Love on » si « Cadillac »), Celia (« My story » – versiunea de acordeon), Dj Dark & Sonny Flame (“Jump Up”), Kesha (“Tik-Tok”), Sahara & Shaggy (“Champagne”). 

De cateva luni Mister Z s-a retras din proiectul LuckyMan Project, simtind ca este nevoie de o noua provocare, de noi proiecte. Ce parere aveti?

Citește în continuare