Skip to content

Moby a anuntat un turneu European pentru a sarbatori 25 de ani de la lansarea albumului Play. Biletele se vand de vineri, 22 martie. Un nou album Moby va fi in iunie.

Moby a fost foarte apreciat pentru albumul Play care a fost lansat in 1999 si care a inclus single-urile Porcelain, Natural Blues si Why Does My Heart Feel So Bad?. El a insemnat la vremea respective un punct de influenta in muzica electronica.

Acum, artistul – al carui nume real este Richard Melville Hall – a confirmat ca va sarbatori acest album, in cadrul unor spectacole care includ si un show la The O2, Londra, joi, 19 septembrie.

Anuntand vestea, el a spus: „Au trecut peste 10 ani de cand nu am mai fost in turneu, dar cineva mi-a amintit ca in 2024 se implinesc 25 de ani de la lansarea albumului ‘Play’, asa ca mi s-a parut ca nu ar fi cea mai rea idee sa fac un scurt turneu european pentru a comemora si sarbatori”.

Muzicianul nascut in New York City a adaugat: „Spectacolul va cuprinde melodii bine cunoscute de pe ‘Play’, dar si multe alte melodii preferate de public, cum ar fi ‘Extreme Ways’, ‘We Are All Made Of Stars’, ‘When It’s Cold I’d Like to Die’, si chiar si cateva piese vechi de rave bangers, cum ar fi ‘Feeling So Real’ si ‘Go’.

„Ceea ce face ca turneul sa fie cel mai interesant pentru mine este faptul ca nu voi fi platit cu nimic.  100% din profiturile mele vor merge catre organizatiile europene pentru drepturile animalelor.”””.

Pe langa noutatile legate de turneu, Moby a anuntat si un nou album intitulat Always Centered At Night, care va fi lansat in iunie si care are colaboratori pe toate cele 13 piese, inclusiv pe cea lansata anterior cu serpentwithfeet. „In ultimii 30 de ani, am lucrat cu cantareti extraordinari – toti, de la David Bowie la Freddie Mercury, de la Gregory Porter la Jill Scott”, a declarat Moby. „Always Centered At Night continua interesul meu de a face piese in colaborare, dar are ca punct central colaborarea cu cantareti uimitori care poate nu sunt la fel de cunoscuti ca David Bowie si Gregory Porter.”

Mai jos, consultati datele turneului Play si noul single „Dark Days” cu Lady Blackbird.

Bilete se pun in vanzare vineri, 22 martie.

DATELE TURNEULUI PLAY:

09/19 Londra, Anglia @ O2

09/21 Antwerp, Belgia @ Sportpaleis

09/22 Berlin, Germania @ Velodrome

09/23 Düsseldorf, Germania @ Mitsubishi Electric Hall

09/24 Paris, Franta @ Le Zenith

TRACKLIST:

01 “On Air” (Feat. serpentwithfeet)

02 “Dark Days” (Feat. Lady Blackbird)

03 “Where Is Your Pride?” *(Feat. Benjamin Zephaniah)

04 “Transit” (Feat. Gaidaa)

05 “Wild Flame” (feat. Danaé Wellington)

06 “Precious Mind” (Feat. India Carney)

07 “Should Sleep” (Feat. J.P. Bimeni)

08 “Feelings Come Undone” (Feat. Raquel Rodriguez)

09 “Medusa” (Feat. Aynzil Jones)

10 “We’re Going Wrong” (Feat. Brie O’Banion)

11 “Fall Back” (Feat. Akemi Fox)

12 “Sweet Moon” (Feat. Choklate)

13 “Ache For” (Feat. José James)

Citește în continuare