Skip to content

Movie news

  • V-a placut Hairspray? Eu cred ca este unul din cele mai reusite filme ale anului trecut. Dupa succesul filmului in cinematografe, al e DVD-urilor si soundtrack-urilor vandute, New Line Cinema l-a pus pe John Waters la treaba. Acesta a inceput lucrul la scenariul partii a doua a filmului „cu fixativ”, iar Zac Efron va face parte, cu siguranta, din echipa. Happy about it?

  • In noiembrie va fi lansat Harry Potter And The Half-Blood Prince. De la incheierea filmarilor pentru aceasta parte si pana la perioada in care filmul va fi promovat worldwide, Rupert Grint (aka Ron Weasley, in HP) joaca intr-o drama englezeasca, Cherry Bomb. Pelicula prezinta niste adolescenti intr-un week-end de rebeliune, cu droguri, bautura si furturi de masini. Prima imagine din film o aveti mai jos. Nu inteleg de ce se chinuie atat oamenii astia sa se departeze de personajele din HP. Sa nu uitam ca Daniel Radcliffe a jucat gol, intr-o piesa de teatru. Weird or not?

  • Dustin Diamond (aka Screech din Saved by the bell) va lansa o carte „tell-all” in care va dezvalui tot felul de amanunte picante de pe platourile de filmare. Este vorba de escapade sexuale intre actorii serialului, abuz de droguri si petreceri hardcore. Da, am crescut cu serialul asta insa nu ma intereseaza ce se intampla la filmari, in urma cu 15 ani. Unii oameni nu stiu cand sa renunte. Via Perezito
  • Citește în continuare