Skip to content

Mr. Pit – Mosni (piesa noua)

Mr. Pit continua seria pieselor big room cu un nou dancefloor destroyer, intitulat Mosni. Astept cu nerabdare aceste release!

Romanul Mr. Pit (cunoscut drept Adrian Ivan printre prieteni si in familie) a fost unul dintre cei mai mari contribuitori ai label-ului Coldharbour in ultimii cinci ani, livrand adevarate imnuri precum Shana, Backstage sau Sky Traffic. Acum, la inceput de 2012, regele tech-trance-ului din Balcani, cum le place fanilor sa il numeasca, vine cu Mosni. Play!

Mosni a fost in centrul atentiei inca de la prima auditie, mai precis de cand Markus Schulz a inclus-o in setul lui la Escape from Wonderland 2011, California. Cu mai multe difuzari in seria Global DJ Broadcast World Tour (3 la numar: Washington, Sydney, Praga), Mosni reprezinta in momentul de fata un track foarte cerut in seturile lui Markus Schulz, boss-ul Coldharbour si cel caruia se datoreaza in mare masura succesul lui Mr. Pit. Data de lansare a piesei este 6 februarie 2012.

Mr. Pit isi merita locul pe lista muzicienilor mei favoriti. Ca tot am mentionat-o mai sus, sa nu uitam ca Shana se regaseste pe lista pieselor trance romanesti care au facut istorie.

Are sanse Mosni sa ajunga la fel de cunoscuta precum Sky Traffic sau Shana? Voi ce credeti?

Citește în continuare