Skip to content

MTV EMA 2017 – Castigatori, show-uri video

Premiile MTV EMA au anuntat aseara castigatorii in cadrul unui show care a avut loc la Londra. Prezentatoare a fost Rita Ora, in timp ce marea favorita, Taylor Swift a plecat acasa cu mana goala.

Castigatorul detasat a fost tanarul canadian Shawn Mendes, care a primit premiul pentru Best Songs si Biggest Fans, in timp ce Ed Sheeran a primit trofeul pentru Best Live Act. Dua Lipa a castigat la categoria Best New Act, iar Camila Cabello care si-a promovat noul single, Havana, a primit Best Pop.

MTV EMA 2017 – Lista castigatori

BIGGEST FANS – Shawn Mendes
BEST HIP-HOP – Eminem
BEST VIDEO – Kendrick Lamar, ‘Humble’
BEST ALTERNATIVE – 30 Seconds To Mars
BEST POP – Camila Cabello
BEST SONG – Shawn Mendes, ‘There’s Nothing Holding Me Back’
BEST NEW – Duo Lipa
BEST LIVE – Ed Sheeran
BEST ELECTRONIC – David Guetta
BEST ARTIST – Shawn Mendes
BEST ROCK – Coldplay
BEST LOOK – Zayn
BEST PUSH – Hailee Steinfeld
BEST WORLD STAGE – The Chainsmokers – Live From Isle Of MTV Malta 2017

WORLDWIDE ACT
THE NETHERLANDS – Lil’ Kleine
SPAIN – Tangana
JAPAN – BabyMetal
FINLAND – Alma
NIGERIA – DaVido
UK & IRELAND – Stormzy
ARGENTINA – Lali

Pe scena au urcat Demi Lovato, care isi promoveaza cel mai recent album cu single-urile Sorry Not Sorry si Tell Me You Love Me, dar si Eminem, care tocmai a lansat un nou single. Insa nu Beyonce a fost cea care a cantat Walk on Water alaturi de el ci Skylar Grey, aflata in spatele pianului. David Guetta a venit si el cu un nou single, Dirty Sexy Money.

French Montana a venit cu single-ul Unforgettable, pe care l-am ascultat toata vara, beneficiind si de o serie de remixuri, unul cu Mariah Carey si altul cu J.Balvin, in timp ce Travis Scott s-a lasat coborat in multime pe ritmurile Butterfly Effect. Rita Ora a trecut de la rolul de prezentatoare la cel de interpreta pentru momentul Anywhere/ Your Song in timp ce Shawn Mendes a cantat There’s Nothing Holdin\’ Me Back.

Care show vi s-a parut cel mai reusit? Dar de lista castigatorilor ce ziceti?

Citește în continuare