Skip to content

MUSE revin la Bucuresti pe 29 iulie 2016!

Formatia britanica Muse revine la Bucuresti dupa 9 ani pentru a promova albumul Drones in cadrul unui concert ce va avea loc cel mai probabil in Piata Constitutiei din Bucuresti.

 

Chiar daca momentan nu a fost anuntat nimic oficial, nici de catre organizatorii din Romania si nici pe site-ul oficial al formatiei, pe tricourile vandute in cadrul acestui turneu, pe lista show-urilor apare si Bucurestiul.

Asadar, pe 29 iulie 2016, Muse vor reveni in Romania cu un show din cadrul turneului mondial Drones.

Formatia britanica a lansat pe 5 iunie 2015 Drones cel de-al saptelea album de studio, iar vara trecuta a facut turul festivalurilor din Europa pentru a-l promova.

Pe 26 februarie a inceput cea de-a sasea parte a acestui turneu, cu o serie de concerte indoor in Europa. Incepand cu 24 iunie, la Glastonbury vor relua turul festivalurilor, iar pe 29 iulie vor ajunge si la Bucuresti, urmand ca pe 10 august sa cante la Budapesta, la Sziget Festival.

La cum se prezinta lucrurile momentan este posibil sa avem un nou festival in Romania in perioada aia, iar zvonurile legate de Iron Maiden si Whitesnake la Bucuresti par a fi din ce in ce mai reale.

Asteptam insa raspunsul oficial din partea organizatorilor romani. Cine vrea sa-i vada pe MUSE live la Bucuresti?

Foto: Cristi Tiuca

Citește în continuare