Skip to content

Musicalul SHREK ajunge la Bucuresti, premiera pe 9 iunie la Sala Palatului. In acest weekend, musicalul CHICAGO are premiera pe scena Circului Metropolitan.

„Shrek, Musicalul”, o noua productie semnata de creatorii spectacolelor „Fantoma de la Opera”, „Mamma Mia” si „My Fair Lady”, va avea premiera la inceputul verii la Sala Palatului.

In regia lui Razvan Ioan Dinca, dirijat de Daniel Jinga, cu scenografia de Gary McCann si coregrafia de Violeta Dinca, musical-ul va avea prima prestatie pe 9 iunie la ora 19.00. Echipa este completata de coregraful secund Florin Tanase si regizorul secund este Raluca Popa. 

Spectacolul este bazat pe filmul animat DreamWorks Animation si pe cartea lui William Steig.

In “Shrek, Musicalul”, publicul este invitat sa se alature parcursului unui erou care are multe din atributele unui personaj antagonist. Shrek traieste o aventura presarata cu personaje de poveste, cu scene eroice de salvare a printesei, cu scene dinamice de evadare din ghiarele dragonului, cu imersie intr-o lume utopica a unui raufacator diferit si cu replici pline de umor.

Pe parcurs veti descoperi capcaunul Shrek care nu este atat de inspaimantator si o printesa capabila sa fie stapana propriului sau destin. Elementele specifice spectacolului de tip muzical, precum scenografii dinamice, costume elaborate, coregrafii, efecte de scena, lumini si proiectii video vor contribui la completarea tabloului scenic.

Spectacolul este pentru intreaga familie insa varsta minima recomandata este 6 ani. Biletele sunt disponibile pe site-ul oficial al Operei Nationale Bucuresti si musicals.ro

Intre timp, in acest weekend pe scena Circului Metropolitan din Bucuresti va fi pus in scena musicalul CHICAGO, dupa Fred Ebb si Bob Fosse, pe muzica lui John Kander.

Musicalul CHICAGO, unul dintre cele mai longevive spectacole de pe Broadway, se joaca in Bucuresti, pe 6 si 7 Aprilie (sambata si duminica). 

Actiunea, plasata in mijlocul efervescentei anilor ‘20, se concentreaza pe Roxie Hart si Velma Kelly, doua criminale care incearca sa manipuleze mass-media pentru a scapa de inchisoare. Roxie Hart, o tanara dansatoare de cabaret, isi ucide amantul dupa ce acesta o paraseste. in inchisoare, Roxie ii intalneste pe Velma Kelly, Mama Morton si avocatul Billy Flynn. Protagonistii vor lupta pentru atentia publicului si a presei, pentru faima si libertate, intr-un musical clasic, dar foarte actual, pe ritm de jazz.

Musicalul are peste 11.000 de reprezentatii in 36 de tari, fiind  apreciat la nivel international cu 6  premii Tony, 2 premii Olivier, un premiu Grammy.  

A mai fost jucat in Romania acum 17 ani, avandu-i in distributie pe Aurelian Temisan, Monica Davidescu, Anca turcasiu si Maia Morgenstern.

De data aceasta, spectacolul este produs de George Costin, directori muzicali sunt Csibi Andreea si Vlad Vedes.

In distributie sunt  Ana Cretu sau Cristina Danu pe rolul Roxie Hart,  Mirela Zeta / Irina Bucescu pe rolul Velma Kelly, Oana Puscatu / Anca Florescu pe rolul Mama Morton, Ana Bianca Popescu / Theodor Andrei pe rolul Mary Sunshine, Flavia Mihasan / Daniela Ene pe rolul Go-to-Hell Kitty, Erik Bubui pe rolul Martin Harrison iar Tudor Cucu-Dumitrescu pe rolul Billy Flynn.

Spectacolul dureaza 2 ore si jumatate, cu pauza, si nu este recomandat persoanelor sub 16 ani. Biletele pot fi achizitionate aici.

Citește în continuare