Skip to content

Muzeul Copiilor din Bucuresti deschide din 1 martie doua noi expozitii si un escape room. Cei mici vor afla despre Egiptul Antic, viata in Safari si aventurile piratilor.

Incepand de maine, 1 martie, la Muzeul Copiilor din Bucuresti se deschid doua noi expozitii interactive si un escape room. Cei mici vor avea ocazia sa devina exploratori si vor afla informatii educative.

Potrivit unui comunicat remis de Primaria Capitalei, „Misiuni in Safari – Muzeul Copiilor Express” si „Pe urmele marilor exploratori – Aventuri cu pirati” sunt cele doua expozitii interactive, iar „Egiptul Antic” este tema escape room-ului.

Cele doua expozitii interactive sunt potrivite pentru copiii cu varste cuprinse intre 3 si 10 ani. 

„Misiuni in Safari – Muzeul Copiilor Express” este o expeditie cu 5 zone tematice si ii asteapta pe cei mici sa descopere lucruri inedite. Cu ajutorul unui mijloc de transport magic care se transforma in telecabina, tren si submarin, copiii vor calatori prin munti, paduri, jungla, savana si desert.

In Safari vor gasi jocuri captivante, instalatii interactive, decoruri tematice, dar si misiuni catre templul pierdut.

„Pe urmele marilor exploratori – Aventuri cu pirati” este o alta calatorie inedita.

Cei mici vor ajunge pe o corabie misterioasa si vor naviga prin tainele marilor si oceanelor. Instalatii interactive, panouri informative si activitati pline de suspans vor spune povestile fascinante ale marilor exploratori si ale celebrilor pirati.

Copiii vor avea ocazia sa experimenteze senzatia miscarii pe mare si vor invata cum functioneaza un tun de nava. 

De asemenea, cei mici vor afla informatii despre instrumentele de orientare si tainele vietii de pe mare, vor descoperi “pestera comorii”, dar si o insula misterioasa.

In ceea ce priveste Escape Room „Egiptul Antic”, acesta va fi un loc in care copiii vor deveni o echipa de arheologi juniori care vor avea la dispozitie maximum 30 de minute pentru a gasi cheia care deschide usa din piramida faraonului. 

Micii exploratori vor avea parte de o vanatoare de indicii in Egiptul Antic: aventuri in camera tronului, descifrarea hieroglifelor, dar si o serie de provocari.

Muzeul Copiilor se afla pe Bulevardul Decebal 11, bloc S14. AICI gasiti informatii complete despre rezervari.

Citește în continuare