Skip to content

Acum puteti inchiria o barca in Mykonos cu Uber. Compania a lansat serviciul Uber Boats pentru cei care vor sa evite traficul terestru, dar sa si descopere peisajele

De la taximetrie privata si la curierat pentru mancare  Uber trece la plimbari cu barca in Mykonos.

Uber Boats din Mykonos inseamna trecerea la un nou nivel al serviciilor de transport, fiind prima data când compania ofera barci private in aplicatia sa, un serviciu care nu este neaparat de lux ci mai degraba pentru un client up market, cum sunt cei care in ultimii ani isi petrec vacantele pe insula greceasca.

Poti rezerva un Uber Boat in Mykonos la fel cum ai rezerva orice Uber, oriunde. Totul se face prin intermediul aplicatiei Uber, singurele diferente fiind ca trebuie sa faci rezervarea cu 45 de minute inainte si ca trebuie sa fii luat de la unul dintre cele 25 de puncte de preluare/debarcare din jurul insulei.

Publicatia Time Out a testat deja modul de functionare al aplicatiei si spune ca noul serviciu nu mai inseamna doar o deplasare din punctul A in punctul B ci si posibilitatea de a face turism de agrement, pentru ca pe parcursul unei curse sunt momente in care capitanul le da timp clientilor sa admire imprejurimile.

Chiar si in afara de privelisti si peisaje, Uber Boat s-a simtit ca un mod convenabil, dar diferit de a explora. In plus, este destul de usor sa eviti aglomeratia in largul marii, ceea ce, fireste, se dovedeste a fi un avantaj.

Insula Myconos este una din destinatiile scumpe ale Greciei, fiind comparata adesea cu insula Ibiza, datorita atmosferei speciale si a distractiei nocturne si nu in ultimul rand datorita comunitatilor de gay care o prefera ca destinatie de vacanta.

Mykonos sau Chora este principala asezare de pe insula Mykonos si este un sat incantator, cu case albe si nenumarate biserici si mori de vant.

Capitala insulei este Mykonos sau Hora. Frumusetea insulei, plajele cu nisip alb, viata tumultuoasa de noapte, oferta sporturilor pe apa atrag, in ciuda preturilor ridicate, multi turisti din vestul Europei sau din America, in ultimii ani mari vedete ale filmului sau sportului petrecandu-si vacantele aici. Chiar in aceste zile au aparut imagini cu Matt Damon, Chris Hemsworth si Liam Hemsworth care sunt impreuna cu familiile lor pe Mykonos in vacanta.

Accesul rapid cu ferry boat-ul din portul Pireu (94 Km) fac din Insula Mykonos o destinatie preferata si pentru turistii care nu inchiriaza barci private.

Mitologia ne spune ca Delos este locul nasterii zeului Apollo si a surorii sale gemene Artemis. Pe aceasta insula Heracle si Poseidon si-au unit fortele pentru a distruge Gigantii care se razboiau cu acelasi Zeus. Numele provine de la fiul lui Apollon, Mykons.

Citește în continuare