Skip to content

Nane a filmat videoclipul Instincte Primare (galerie foto)

Nane si Okapi Sound pregatesc lansarea clipului „Instincte Primare”, cel de-al patrulea videoclip de pe mixtape-ul „OkapiTati”, lansat în urma cu aproximativ două luni pe canalul oficial de YouTube.

„Instincte Primare” a fost produsă de Motzu, mixată și masterizată de Grasu XXL și Mitză la Okapi Sound Studio și reprezintă una dintre cele două piese ale lui Nane de pe mixtape. Clipul a fost filmat săptămâna trecută, pe parcursul unei singure zile, în București, în regia lui Ionuț Trandafir (Trandafilm), regizor cu care Nane a colaborat și pentru videoclipurile „Noi 2” și „Modalitate”.

„Piesa este una care, în primul rând, ridică un semn de întrebare legat de deciziile anumitor tinere. Subiectul piesei este pentru foarte multă lume unul tabu, dar asta nu înseamnă că noi trebuie să-l ignorăm, mai ales pentru că îl vedem cu toții. După „Noi 2” și „Modalitate”, am lucrat împreună cu Trandafilm și la „Instincte Primare”. Ne-am sfătuit în așa fel încât clipul să te facă să deschizi ochii și să fii mai conștient de ce anume se poate întâmpla fără o educație corespunzătoare. O să vă placă mult!”, a spus Nane despre viitorul lui videoclip.

„De când a apărut mixtape-ul, l-am tot ascultat, iar piesa care a rezonat cu mine cel mai mult în momentul respectiv a fost chiar „Instincte Primare”. Nu au trecut câteva zile, că am primit de la Nane vestea că vrea să filmăm videoclip. Am fost foarte entuziasmat, deoarece aveam, cumva, filmele pregătite. Sper că o să vă placă, iar imaginele să contureze starea pe care Nane o transmite prin piesă”, spune Ionuț Trandafir în legătură cu cel mai recent videoclip realizat.

Clipul piesei „Instincte Primare” nu va fi ultimul videoclip al unei piese de pe mixtape-ul „OkapiTati”. Lansată în cadrul matinalului ProFM cu Andrei Gheorghe și GreeG, „De Azi, De Ieri”, colaborarea lui Mitză cu Junky, care se poate auzi și în FM, va beneficia de un videoclip, despre care vom reveni cu detalii în scurt timp. Clipul piesei lui Mitză cu Junky va fi cel de-al cincilea de pe mixtape, după „Au, Mă Frige! (Remix)”, „Mi-e Dor”, „Didaia (TraLaLa)” și „Instincte Primare”.

După concertul de lansare din București, care a avut loc pe data de 10 octombrie, la Colectiv, și a reprezentat un real succes, toată gașca Okapi Sound a susținut în perioada imediat următoare alte patru concerte, în Timișoara, Arad, Alba Iulia și Iași, iar peste 4000 de oameni, cărora dorim să le mulțumim, au fost alături de noi. Seria concertelor de lansare „OkapiTati” s-a încheiat odată cu show-ul de la Iași, unde peste 800 de persoane au petrecut până dimineață împreună cu artiștii Okapi Sound.

Asculta AICI intreg mixtape-ul OKAPI TATI!

Citește în continuare