Skip to content

Nane a lansat mixtape-ul Luna Plina

Nane vine cu cel de-al saptelea mixtape de pana acum, Luna Plina fiind compus din 14 trackuri ce includ colaborari cu Junky, Killa Fonic, Mitza, Eli, Super Ed, Angeles si Keed.

 

Printre producătorii muzicali de pe „Lună Plină” îi găsim pe Angeles, Lu-K Beats, Mitză, George Borza, Zagga, Foreign Boys, Kostaki Beats, Haarp Beats, Esqu, Motzu, The Real Joe, PRNY, Bogdan Gridan și Marius Onețiu.

„Lună Plină” vine cu un concept bazat de gândurile, stările și întâmplările pe care doar noaptea ni le poate rezerva. Începând cu promo-urile lansate zilele trecute, noul mixtape Nane atrage atenția și în legătură cu răul pe care îl putem întâlni odată cu lăsarea serii.

Înregistrat integral la Okapi Sound Studio, mixtape-ul lui Nane a fost mixat de Grasu XXL și Mitză (master: Grasu XXL) și este disponibil integral pentru ascultare pe canalul oficial de YouTube Okapi Sound și prin intermediul aplicațiilor de streaming (Apple Music, Google Play Music, Zonga, Deezer, TIDAL, Spotify și nu numai), cât și pentru descărcare în iTunes și Google Play. În prima parte a acestui an, imediat după albumul „Plecat de acasă”, Nane a lansat nu mai puțin de trei videoclipuri („Atât de simplu” feat. Tranda, „$$$” feat. Angeles și „Atât de simplu”), care pot fi urmărite pe canalul de YouTube Okapi Sound. Zilele trecute, Nane a filmat un videoclip pentru una dintre colaborările de pe mixtape, pe care îl vom putea urmări în cel mai scurt timp.

Ce ziceti de noul material lansat de Nane?

 

Citește în continuare