Skip to content

Nane feat. Angelika Vee – Masca (single nou)

Okapi Sound și Universal Music România prezintă pe canalul oficial de YouTube Okapi Sound și pe www.nane.ro prima piesă lansată anul acesta, și anume noul single Nane, „Masca”, în colaborare cu Angelika Vee.

„Masca” a fost produsă de Vlad Lucan în studiourile Okapi Sound și realizată în colaborare cu Angelika Vee, un nume nou pentru scena românească, iar, în același timp, reprezintă și prima colaborare a lui Nane cu Vlad Lucan:

„Mi-a plăcut foarte mult piesa de când mi-a arătat Vlad refrenul compus de Thea Minculescu și mi-am dorit să scriu imediat. Voiam de mult să lucrez cu Vlad Lucan, Agresiv fiind producătorii mei preferați din țară încă din 2008, când am auzit prima oară de ei. Angelika a completat piesa și sunt sigur că nu o putea face mai bine de atât. Abia am așteptat să o lansez și sper să rezonați cu ea!” – Nane

„Mă bucur de această colaborare pentru că mi-am dorit de mult sa lucrez cu Nane si pentru că atât el, cât și Angelikaa Vee, sunt doi artiști talentați, care, cu siguranță, merită mai mult. Sper să vă placă!”, spune Vlad Lucan despre „Masca”.

Colaborarea cu Angelika Vee este lansată la două luni după cel mai recent videoclip al lui Nane, pentru piesa „Instincte Primare”, extrasă de pe mixtape-ul „OkapiTati”, care urmează să depășească pragul de 2.000.000 de vizualizări pe YouTube.

Citește în continuare