Skip to content

Nane feat. Tranda – Atat de simplu (videoclip nou)

Nane si Tranda vin cu videoclipul pentru Atat de simplu, cel de-al treilea single extras de pe albumul Plecat de acasa.

Piesa a fost produsa de Phvne, iar, ulterior, mixata si masterizata de Grasu XXL si Cristi Dobrica @ Okapi Sound Studio. Filmarile clipului s-au desfasurat pe parcursul unei singure zile, in Bucuresti, in regia lui Iulian Moga, regizor care se afla la prima colaborare cu Nane.In urma cu trei luni, Nane a lansat primul sau album, „Plecat de acasa”, pe care il va promova printr-un turneu care va incepe pe 6 mai, la Ramnicu Valcea, urmand sa ajunga si la Galati, Bucuresti, Iasi, Petrosani, Constanta, Timisoara, Craiova si Brasov.

Albumul Plecat de acasa poate fi ascultat pe canalul de YouTube Okapi Sound, cat si prin intermediul tuturor serviciilor de streaming disponibile (Apple Music, Google Play Music, TIDAL, Spotify, Deezer, Zonga si nu numai). In acelasi timp, materialul lui Nane poate fi comandat online in format fizic (CD) din Librariile Carturesti. 

Primul single pe care Nane l-a promovat de pe albumul lui de debut a fost Norma, urmat apoi de 911, care a adunat peste 6 milioane de vizualizari pe Youtube, iar inainte de lansarea Plecat de acasa, colegii sau de la Okapi Sound au vorbit, pe rand, despre acest material.

Ce ziceti de clip?

 

 

Citește în continuare